|

Rahat bir emekliliğin anahtarı oto katılım

Otomatik katılım uygulamasının tasarruf oranlarını artırmayı ve bireylerin refah düzeylerini emeklilik dönemlerinde de korumayı amaçladığını söyleyen Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Özgür Obalı, uygulamanın ekonomiye olumlu bir katkı sağlayacağını da belirtti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/02/2017 Perşembe
Güncelleme: 05:14 - 16/02/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Özgür Obalı
Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Özgür Obalı

Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Özgür Obalı, otomatik katılım uygulamasının Bireysel Emeklilik Sistemi'ne dahil olma algısını güçlendireceğini vurguladı. Obalı, “Otomatik katılım; tasarruf oranlarını artırmak, ürünü tabana yaymak ve bireylerin refah düzeylerini emeklilik dönemlerinde de korumak gibi üç ana amaç üzerine kuruldu. Ocak ayında 2 milyon, nisan ayında 4 milyon ve temmuz ayında da 1.5 milyon kişi kademeli olarak sisteme dahil olacak. Bu katılımlarla birlikte sektördeki gelişim Türkiye ekonomisine de pozitif katkı sağlayacaktır” dedi.



VAKIF EMEKLİLİK'TEN TEKNOLOJİK HİZMET


Obalı, sözlerine şöyle devam etti: “Müşterilerimize mobilden, internetten, çağrı merkezinden ya da danışmanlarımız aracılığı ile yüz yüze istedikleri an, istedikleri yerden hizmet sağlamayı amaçlıyoruz. Müşterilerimiz çağrı merkezimizden birkaç tuşla tüm işlemlerini yapabilecek. Kurduğumuz özel OKS hattı; 0850 222 9 OKS de önemli bir fark oldu. Bu hat ile otomatik BES ile ilgili tüm konularda destek sağlıyoruz. Müşterilerimiz geçtiğimiz yıl hizmete açtığımız WhatsApp uygulamasıyla da direkt olarak müşteri temsilcilerimiz ile yazışarak işlem yapabiliyor. ”


#Vakıf Emeklilik
#Bireysel Emeklilik Sistemi
7 yıl önce