|

Riva Galatasaray’ın kasasını dolduracak

Galatasaray’ın Riva arazisi ihalesini Fema İnşaat ve KLV İnşaat ortaklığı 3.1 milyar TL ile kazandı. İhalenin sonuçlanmasının ardından Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ile Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/06/2017 Cuma
Güncelleme: 01:44 - 16/06/2017 Cuma
Yeni Şafak
Riva Galatasaray’ın kasasını dolduracak
Riva Galatasaray’ın kasasını dolduracak

Başkan Dursun Özbek, “Riva Projesi’nde nihai rakam bu işlerin yapılıp bitmesi ile ortaya çıkacak, elde edilecek rakam bugünkü rakamın çok üstüne çıkacak. Buradan gelecek hasılatı dikkate aldığınız zaman, Galatasaray mevcut finansman, banka borçları itibariyle önümüzdeki günlerde çok rahat bir yapıya kavuşacak" dedi.

Florya’nın da en kısa sürede değerlendirileceğini belirten Özbek, orada da çalışmaların yapılacağını söyledi. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum ise söz konusu arsanın yaklaşık 1 milyon 200 bin metrekare, 0,20 emsali olan bir yer olduğunu belirterek, konut ve çok az ticari alan yapılaşma şartlarının bulunduğunu söyledi. İhaleye 7 firmanın katıldığını, 6 firmadan teklif geldiğini anımsatan Kurum, “1 milyar 178 milyon TL'nin yüzde 80’i Galatasaray Kulübü’nün, yüzde 20’si de Emlak Konut GYO’nun olacak” dedi.

#Riva
#Galatasaray
7 yıl önce