|

Rugan ayakkabı ile altın vuruş

Türk ayakkabı sektörünün yeni tanıtım yüzü olan Arda Turan, İspanya’da objektiflerin karşısına geçti. 3 gün süren çekimlerde Arda, kırmızı rugan ayakkabı ile futbol topuna vurdu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/02/2016 Cuma
Güncelleme: 20:54 - 11/02/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Milli futbolcu Arda Turan Türk ayakkabı sektörünün tanıtımı için objektiflerin karşısına geçti. Barcelona'da gerçekleşen çekimlerde Arda Turan 3 gün objektiflerin karşısına geçti.



Barcelonalı futbolcunun takım forması ile reklam tanıtımlarında hiçbir suretle yeralamaması yüzünden Arda Turan takım elbise ile futbol topuna vurmak zorunda kaldı. Çeşitli ebatlarda hazırlanan afişlerde 'Yıldızlar Türk ayakkabasını seçiyor' (Stars choose Turkish shoes) yazısı yeraldı. Arda Turan'ın 3 gün süren çekimler için 300 bin dolar aldığı belirtildi. Turan'ın hastalık sebebiyle gelmediği bir gün için fotoğraf çeken ajansa 178 bin TL ayrıca tazminat ödendiği ifade edildi.






İLK KEZ ALMANYA'DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Arda Turanlı afişler ilk kez Almanya'nın Düsseldorf kentinde devam eden “GDS Uluslararası Ayakkabı ve Aksesuar Fuarı”nda görücüye çıktı.



Gri ceket, kırmızı Rugan ayakkabı

Barcelona Kulübü tüm futbolcularına takım forması ile reklam yapmasına izin vermiyor. Bu sebeple Arda Turan ile Türk ayakkabı sektörünün anlaşması takım forması ile yapılamadı. İlk çekimlerde Arda Turan gri bir takım beyaz gömlek ve kravatı ile yeraldı. Turan takım elbise ve kırmızı rugan ayakkabı ile futbol topuna vurmak zorunda kaldı. İkinci resimde ise Arda Turan ayakkabısını bağlarken objektiflere baktı.




#Arda Turan
#rugan
#ayakkabı
8 yıl önce