|

Rusya’daki mağazaları rekor kırdı

Türkiye ile Rusya arasındaki krize çare ticarette yatıyor. Gerginliğin ticari ilişkilerin sağlam tutulmasıyla aşılacağını belirten Damat, Tween ve D’S Damat markalarının sahibi Süleyman Orakçıoğlu, “Rusya’da geçen hafta sonu mağazalarımızdaki cirolar rekor seviyeye ulaştı” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/12/2015 Çarşamba
Güncelleme: 21:39 - 15/12/2015 Salı
Yeni Şafak

Damat, Tween ve D'S Damat markalarını barındıran Orka Holding'in CEO'su Süleyman Orakçıoğlu, Jet Krizi nedeniyle Rusya ile artan gerilimin ticaretteki sağlam ilişkilerle aşılabileceğini belirtti. Bu duruma kendi mağazalarını örnek gösteren Orakçıoğlu, “Gerilimi iki ülkenin ticaretle aşabileceği kanısındayım. Rusya'da geçen hafta sonu mağazalarımızdaki cirolar rekor seviyeye ulaştı” dedi. Türk Telekom Grubu'nun 'İşinin Liderleri Zirvesi'nde konuşan Orakçıoğlu, inovatif ve markalı ürünlerin ihracattaki kilogram payının 120 ila 180 $ olduğuna dikkat çekerek, böylece markalı ürünlerde ulaşabilir ihracat hedefini de ortaya koydu.



FRANKFURT'A KAFA TUTACAK


'İşinin Liderleri Zirvesi', iş dünyasının önemli temsilcilerini buluşturdu. Türk Telekom Grubu Kurumsal İş Birimi CEO'su Mehmet Ali Akarca'nın ev sahipliğindeki zirvede Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan, THY Genel Müdürü Temel Kotil ile IGA CEO'su Yusuf Akçayoğlu gibi iş dünyasının diğer önemli isimleri de sektörlerini konuştu. Türkiye'yi veri merkezi üssü yapmak istediklerini dile getiren Türk Telekom CEO'larından Akarca, “Kafkaslar'dan Ortadoğu'ya olan veriyi de Türkiye'de toplayacağız. Bu alanda Sofya, Dubai rakibimiz. Üç sene içinde onları geçeceğiz, Frankfurt ve Amsterdam'a kafa tutacağız ” dedi.



ÜRÜNÜ 10 DAKİKADA TESLİM EDİYOR


Teknosa Genel Müdürü Gürcan ise, teknolojiyi mağazalarına uyarlayarak müşterilerine en doğru kanaldan ulaştıklarını söyledi. Gürcan, mağazalarına gelen müşterilerinin artık 10 dakika önce internetten verdikleri siparişi mağazaya ulaştıklarında hazır halde bulabildiklerinin altını çizdi.


#Damat
#Tween
#Orka Holding
#Süleyman Orakçıoğlu
#Jet Krizi
8 yıl önce