|

Sorento yerini X-Force ile pekiştirecek

Harun Bahçıvan
00:00 - 25/09/2006 Pazartesi
Güncelleme: 01:19 - 25/09/2006 Pazartesi
Yeni Şafak
Sorento yerini X-Force ile pekiştirecek
Sorento yerini X-Force ile pekiştirecek

KIA Sorento, yeni yüzüyle pazara sunuldu. Türkiye'de 4x4 SUV sınıfında pazarında en çok satan unvanını elinde bulunduran Sorento'nun yeni modeli X-Force, çok daha sofistike ve güçlü bir görünüm kazanmanın yanısıra, yeni nesil dizel teknolojisi, artan gücü ve geliştirilmiş donanım ve güvenlik özellikleri ile ön plana çıkıyor. 2.5-litrelik Değişken Geometreli Turboşarjlı dizel motor, 170 Ps güç üreterek göz alıcı bir performans sağlıyor.

Tiptronic şanzıman

Yeni Sorento X-Force, sürücünün hızlı ve hassas vites değişimleri yapabilmesine olanak veren, 5-vitesli tiptronic şanzıman, kesintisiz vites değişimi sağlarken, yakıt ekonomisini de en üst seviyeye çıkarıyor. Elektronik Fren Dağılımına (EBD) sahip ABS fren sistemi ile donatılan Sorento X-FORCE, Elektronik Dengeleme Programı (ESP) ile de artık daha etkin frenleme ve viraj performansı sunuyor.

Active, Premium ve Superior olmak üzere 3 paket seçeneği bulunan Sorento X-Force, DVD ve Navigasyon aksesuarı da dahil 46.690 euro'dan başlayan fiyatlarla pazara sunuluyor.


18 yıl önce