|

Teröre lanet için herkes Sıhhiye'ye

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, 14 STK kuruluşunun 17 Eylül Perşembe günü Türkiye’nin dört bir tarafından gelerek Ankara Sıhhiye’de toplanma kararı aldığını açıkladı.

Yeni Şafak
04:00 - 15/09/2015 Salı
Güncelleme: 20:03 - 14/09/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, son dönemlerde yaşanan terör olayları nedeniyle 14 işçi ve işveren örgütü olarak 17 Eylül Perşembe günü Ankara'da toplanma kararı aldıklarını belirterek, “Bütün Türkiye'yi Ankara Sıhhiye Meydanı'nda buluşmaya davet ediyoruz” dedi. Son dönemlerde yaşanan terör olayları nedeniyle MÜSİAD ve TÜSİAD'ın da aralarında bulunduğu 14 sivil toplum kuruluşu ve meslek örgütü ortak basın açıklaması yaptı. Ortak açıklamayı okuyan Hisarcıklıoğlu, demokrasinin hak ve özgürlüğün yanı sıra sorumluluk anlamına geldiğini ifade etti. Hisarcıklıoğlu, “Terörü lanetleyen ve kardeşliğimize sahip çıkan bütün sivil topluma ve vatandaşlarımıza buradan çağrı yapıyoruz. 'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet' diyoruz. Tüm halkımızı bu büyük buluşmaya davet ediyoruz” diye konuştu.



SADECE TÜRK BAYRAĞI OLACAK


Yürüyüşe katılacaklara “Bayrağını al da gel” çağrısı yaptıklarını ifade eden Hisarcıklıoğlu, “Yürüyüşe gelemeyen herkesi evlerinde, iş yerlerinde Türk bayrağını açmaya çağırıyoruz” dedi. Yürüyüşte kardeşlik ve sağduyu mesajı vereceklerine dikkati çeken Hisarcıklıoğlu, hiçbir siyasi görüşün veya sivil toplum kuruluşunun simgesinin bulunmayacağı yürüyüşte Türk Bayrağı taşıyacaklarını bildirdi.


#Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
#Rifat Hisarcıklıoğlu
#müsiad
#Bayrağını al da gel
9 yıl önce