|

THY uçuşlara kesintisiz devam edecek

TÜM yurtta bugünden itibaren uygulanmaya başlayan Olağanüstü Hal nedeniyle THY bir açıklama yaparak, uçuş operasyonlarının aynı ivme ile kesintisiz olarak devam edeceğini açıkladı.

Yeni Şafak
17:12 - 21/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 14:14 - 21/07/2016 Perşembe
DHA
THY uçuşlara kesintisiz devam edecek.
THY uçuşlara kesintisiz devam edecek.

THY Basın Müşavirliğinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:



"Türkiye'nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi, 15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleşen kanunsuz girişim sonrasında, tüm aile fertleriyle birlikte olağanüstü bir gayret sergilemiş; kahraman ve necip Türk milletinin bir parçası olarak, planlanan hain kurguyu bertaraf etmede önemli bir rol üstlenmiştir.



Demokrasinin korunmasına yönelik bir tedbir olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 3 ay süreli olağanüstü hal, yaşanan süreçle ilgili gerekli tüm önlemlerin Türkiye Cumhuriyeti hükümetince alınması adına ilan edilmiştir. Olağanüstü halin sadece, ülke değerlerini olası tüm tehlikelerden korumak amacıyla; demokrasinin, hukuk devletinin, temel hak ve özgürlüklerin normal düzenli devamına yönelik hayata geçirilecek bir tedbir faaliyeti olduğu devlet erkânınca bildirilmiştir.


Bu süreçte de, Türk Hava Yollarının tüm uçuş operasyonu aynı ivme ile kesintisiz devam edecektir. Büyüyen filosu, dünya havayolu trafiğinin merkezi olan İstanbuldaki konumu ve bu benzersiz konumun getirdiği zengin kültür birikiminden aldığı güçle Türk Hava Yolları, eşsiz yolcu deneyimini dünyanın dört bir tarafındaki misafirlerine sunarak, onları özel ve değerli hissettirmeyi aynı performansla sürdürecektir."

#Türk Hava Yolları
#THY
#Olağanüstü hal
#OHAL
8 yıl önce