|

Turizm devi Türkiye’de

İstanbul Bayrampaşa’da inşa edilen Golden Tulip Otel açıldı. Mes-Birlik Otelcilik işbirliğiyle inşa edilen otel dünya devi Golden Tulip’in Türkiye’deki ilk yatırımı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/10/2017 Cumartesi
Güncelleme: 00:30 - 7/10/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Bayrampaşa’da inşa edilen Golden Tulip Hotel törenle açıldı.
Bayrampaşa’da inşa edilen Golden Tulip Hotel törenle açıldı.

Mes-Birlik Otelcilik çatısı altında İstanbul Bayrampaşa’da inşa edilen Golden Tulip Hotel törenle açıldı. Dünya Turizm devi Golden Tulip’in Türkiye’deki ilk yatırımı olması nedeniyle büyük ilgi gören açılışa Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, AK Parti Genel Merkez Dışilişkiler Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile çok sayıda davetli katıldı.

KIVANÇ DUYUYORUZ

İstanbul’un dünyanın en gözde şehirlerinden biri olduğunu anlatan Golden Tulip Bayrampaşa Genel Müdürü Uğur Ofluoğlu, “İstanbul burada yaşamayanların gözünde mutlaka görülmesi gereken bir şehir olarak öne çıkıyor. Otel yatırımlarının daha da çoğalması taleplere eksiksiz hizmet verebilmek için yatırımcıların çalışmalarını sürdürmesi gerekiyor” dedi. Golden Tulip’in otel zincirinin en değerli halkasıdan biri olarak hayatımıza girdiğini söyleyen Ofluoğlu, “Otelimiz İstanbul’un en çok tercih edilen otellerinden biri olmaya adaydır. Toplantı ve organizasyonlar için elverişli salonlarıyla ön plana çıkacak. Merkezi bir yerde olması iş amacıyla gelen kişilere de avantaj sağlayacaktır. Türk turizminin hizmetine sunduğumuz için kıvanç duyuyoruz” diye konuştu.


İLK İÇKİSİZ OTEL KONSEPTİ

Törende konuşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner yaptı. Birlik ve beraberlik içinde açılışın gerçekleştirilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu vurgulayan Aydıner, İstanbul’da olmayan ilk içkisiz 5 yıldızlı otelin Bayrampaşa’da açıldığını anlattı. AK Parti Genel Merkez Dışilişkiler Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge de “Yemek yenecek yerlerimiz yokken şimdi beş yıldızlı otellerimiz var. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul turizmin, kültürün şehri diyordu, bu şehre böyle oteller lazım. İçkisiz bir oteli Bayrampaşa’ya kazandırdılar. Bunun ötesinde bir o kadar da istihdama hizmet ediyorlar. Mutluluk verici” şeklinde konuştu.

  • Tam bir şehir oteli
  • Golden Tulip Bayrampaşa, 10’u suit, 159’u standart olmak üzere 169 oda var. Tam bir şehir oteli olan Golden Tulip Bayrampaşa, lüks bir iç dizayn ve mima risiyle dikkat çekiyor. Çeşitli ölçekler de 3 toplantı salonunun yanı sıra 400 kişilik bir organizasyona cevap verecek bir balo salonu da otele ayrıcalık katan özellikler arasında bulunuyor. Bunun yanında dünya standartlarındaki SPA merkezi de misafirlerini bekliyor.
#İstanbul
#Golden Tulip Otel
#Turizm
7 yıl önce