|

Ulaştırma Bakanlığı: Avrasya Tüneli'nde fiyat artışı yok

Ulaştırma Bakanlığı, Avrasya Tüneli geçiş ücretlerinde herhangi bir artış yapılmadığını açıkladı. Bakanlık, "Avrasya Tüneli'nin internet sitesinde kısa süreliğine yer alan "yeni ücret tablosu" siteye sehven konulmuş olup kısa sürede kaldırılmıştır" dedi.

Yeni Şafak
16:27 - 31/01/2019 Perşembe
Güncelleme: 17:18 - 31/01/2019 Perşembe
DHA
Ulaştırma Bakanlığı, Avrasya Tüneli'ne zam yapılmadığını açıkladı.
Ulaştırma Bakanlığı, Avrasya Tüneli'ne zam yapılmadığını açıkladı.

Ulaştırma Bakanlığı, Avrasya Tüneli geçiş ücretlerinde herhangi bir artış yapılmadığını açıkladı.


Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Avrasya Tüneli geçiş ücretlerinde herhangi bir artış yapılmamıştır.
Avrasya Tüneli'nin internet sitesinde kısa süreliğine yer alan 'yeni ücret tablosu' siteye sehven konulmuş olup kısa sürede kaldırılmıştır
" denildi.
Açıklamada şöyle denildi: "İstanbul'un iki yakasını deniz altından tüp geçitle bağlayarak şehir trafiğine nefes aldıran Avrasya Tüneli geçiş ücretlerinde herhangi bir artış yapılmamıştır.
2018 yılında otomobiller için 23,30 TL ve minibüsler için 34,90 TL olarak alınan geçiş ücretleri, aynen devam etmektedir.
Avrasya Tüneli'nin internet sitesinde kısa süreliğine yer alan "yeni ücret tablosu siteye sehven konulmuş olup kısa sürede kaldırılmıştır."


NE OLMUŞTU?
Avrasya Tüneli’nin geçiş ücretlerine gece yarısından itibaren geçerli olmak kaydıyla zam yapıldığı saat 12.3s'da on dakika gelişmesi olarak duyuruldu. Yapılan açıklamada, "1 Şubat 2019 saat 00.00 itibarıyla geçerli olmak üzere Avrasya Tüneli tek yön geçiş ücretleri otomobiller için 32,10 TL, minibüsler için ise 48,10 TL olarak belirlenmiştir" denildi. Ulaştırma Bakanlığı daha sonra saat 17.00 sıralarında zammın sehven yapıldığını açıkladı.
#Ulaştırma Bakanlığı
#Avrasya Tüneli
5 yıl önce