|

X3 yeni motoru ile şimdi daha dinamik

Makyajlanmış yeni X3, daha güçlü tasarımı ve daha dinamik performansı ile kendinden önceki modellerin başarı öyküsünü sürdürmeye kararlı

Harun Bahçıvan
00:00 - 9/10/2006 Pazartesi
Güncelleme: 23:32 - 8/10/2006 Pazar
Yeni Şafak
X3 yeni motoru ile şimdi daha dinamik
X3 yeni motoru ile şimdi daha dinamik

Çeviklikle çok yönlülüğü bir arada sunan yeni BMW X3, yenilenmiş güçlü motorlarıyla, elden geçirilmiş tasarımı ve daha şık iç mekanıyla vitrinlerde yerini alıyor. Yeni X3 bu özelliklerine ek olarak, BMW'nin Spor Aktivite Aracı (SAV) çevikliği ve mükemmel sürüş dinamizmi sayesinde şimdiden beğeniyle karşılandı.

Değişik özellikleri ve yeni teknolojik donanımlarıyla yeni BMW X3, kendi segmentindeki yerini sağlamlaştırmak adına gereken her şeyi gerçekleştirmiş gözüküyor. Ön, arka ve yanlarda yapılan özel değişiklikler yeni BMW X3'e daha da dinamik bir kişilik kazandırdı. İç mekanda ise ince zeka ürünü malzemeler, gözü okşayan çizgiler ve şık renkler dikkat çekiyor.

Akıllı dört tekerlekten çekiş özelliği xDrive ile gücünü seri bir şekilde yola aktaran yeni motorlar, hem daha önce hiç geçilmemiş yollarda hem de şehir trafiğinde ekstra sürüş dinamizmini garantiliyor.

EN DİNAMİK DİZEL MOTOR

Yeni BMW X3'ün en güçlü motoru, dünyanın en spor ve dinamik dizel motorunun ikinci nesli: BMW X3 3.0sd'nin yeni geliştirilmiş 3.0 litrelik sıralı 6 silindirli motoru değişken geometrili çift turbo (VTT) teknolojisinden faydalanarak 286 bg maksimum güç üretebiliyor.

Yeni BMW X3, 3.0 ve 2.5 litrelik motorların yerine geçen BMW'nin yeni nesil sıralı 6 silindirli benzinli motor seçeneğini de sunuyor. Entegre Şasi Yönetimi, (ICM - Integrated Chassis Management) ise en yeni bilgisayar teknolojisinden yararlanarak tüm motor seçeneklerinde, BMW'nin dört tekerlekten çekiş sistemi xDrive ile Dinamik Denge Kontrolü (DSC) ve motor kontrolü arasında daha etkili ve hızlı bir iletişimin kurulmasını sağlıyor.


18 yıl önce