|

Lüks araçları yakarak test ediyorlar

İzmir'deki bir iş yerinde seramik kaplama sonrasında lüks araçlar üzerinde yapılan tehlikeli test araç sahiplerinin yüreğini ağzına getirtiyor. Yapılan işlemin sağlamlığını göstermek için araçların belli kısımları yakılıyor.

Yeni Şafak
12:22 - 16/12/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:38 - 16/12/2017 Cumartesi
IHA
Seramik kaplama yapılan araçları yakarak test ediyorlar.
Seramik kaplama yapılan araçları yakarak test ediyorlar.

Çocukluk sevdası olan otomobillerle ilgili kendi işini kuran İzmirli 29 yaşındaki Serkan Akgöz, sermaik kaplama için kendisine getirilen lüks araçları iş bittikten sonra yakarak test ediyor.

Araç sahiplerinin ağzını yüreğine getiren işlemle ilgili Akgöz, yaptığımız işlemin he sağlamlığını hem de aracı tam anlamıyla nasıl çelik bir zırha dönüştürdüğünü göstermeye çalışıyoruz diyor.


ÖNCE YAKIYOR SONRA SİLİYOR!

Araçların dış kaportasında zaman içinde oluşabilecek zararları engellemek amacıyla geliştirilmiş bir ürün olan, müşterilerine sunduğu seramik kaplamanın sağlamlığını test etmek için Serkan Akgöz, lüks araçları yakıyor. Alevlerin yükseldiği, müşterilerin gözü önünde yanan araç, söndüğünde bezle silindiğinde, yanan noktada, hiçbir izin olmaması görenleri şaşırtıyor.


ZIRHA BÜRÜNÜYOR

Araba sevdasının hobi olduğunu, kısa zamanda açtığı iş yerini profesyonel bir uygulama merkezine çevirdiklerini belirten Serkan Akgöz,

“Seramik kaplamanın yapım ve uygulama amacı, aracı tam anlamıyla çelik bir zırha dönüştürmek. Araçları dış etkenlerden koruyan bir uygulamadır. Aracına değer veren müşterilerimiz araçlarına seramik kaplama uygulaması olsun koltuk koruma uygulaması olsun bu tarz seçenekleri tercih ediyor. Şuan uygulama merkezimizde en çok rağbet gören uygulama seramik kaplama uygulaması. Şimdi araçlarımızın sağlamlığını test etmek için böyle bir uygulama yapıyoruz. Müşterilerimize seramik kaplamanın araçlara nasıl fayda sağladığını göstermek için, seramik kaplam yaptığımız lüks araçları gözleri önünde yakıyoruz. Yanan aracın boyasında derin bir yanık oluşacaktı. Ama bizim yaptığımız işlemle yanan yeri bezle sildiğimiz de eski haline dönüyor. Yapılan seramik kaplama ile araçlar tam anlamıyla bir zırha bürünmüş oluyor” dedi.

#Seramik kaplama
#Serkan Akgöz
6 yıl önce