|

Yeni Kuga satışı 5’e katlayacak

Yenilenen Kuga ile SUV segmentinde daha fazla pay almayı amaçlayan Ford, 1.5 litre dizel motorla elini güçlendirdi. Geçtiğimiz yıla kıyasla 5 kat büyüyeceklerini söyleyen Ford Otosan Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk, “Bu yıl bitene kadar 5 bin adet satmayı planlıyoruz” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 27/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 23:08 - 26/02/2017 Pazar
Yeni Şafak
Kuga
Kuga

Ford'un SUV ürün gamında yer alan Kuga, yenilenerek Türkiye'de 3 farklı donanım ve yeni 1.5 lt TDCi dizel motor seçeneğiyle satışa sunuldu. Safranbolu'da tanıtımı gerçekleştirilen modeli Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk anlattı.



1.5 LİTRE MOTORLA İDDİALI GELİYOR


Ford'un yeni SUV tasarım dili ile yenilenerek daha cesur ve şık bir görünüme kavuşan Yeni Ford Kuga, yeni teknolojileri ile daha kolay, konforlu ve eğlenceli bir sürüş deneyimi sunuyor. Yeni Kuga'da sunulan Yeni Ford SYNC 3 araç içi bilgi ve eğlence sistemi, yenilikçi sürücü destek teknolojileri, ergonomik ve konforlu iç tasarım ve verimli 120 PS gücündeki 1,5 litre TDCi dizel motor ve bu motora eşlik eden otomatik şanzıman seçeneği yenilikler arasında bulunuyor.





GÜVENLİKTE ÇITA YÜKSELDİ


Güvenlik ve donanım olarak sınıfının cazip aracı konumuna gelen Yeni Ford Kuga, akıllı teknolojileriyle çıtayı yükseltiyor. Yeni Ford Kuga'da ilk kez sunulan Elektronik Park Freni, direksiyona müdahale etmeden sadece bir düğmeyle dikey ve paralel park alanlarına park edilmesini sağlayan Gelişmiş Otomatik Park Sistemi; çarpışma riskini azaltmaya yardımcı olan Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi'nin geliştirilmiş versiyonu; ışığın azaldığı ortamlarda görüşü optimize eden Adaptif Ön Far Sistemi; Akıllı Bagaj Kapağı ve Ecoboost motor seçeneği ile sunulan Ford Akıllı Dört Tekerlekten Çekiş Sistemi, aracın teknolojik özellikleri arasında yer alıyor.



FORD'UN SUV SEGMENTİNDE
ÖNCÜ MODELİ OLACAK


Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk; “Yeni Ford Kuga'yı, SUV segmentinde öncü modelimiz olarak konumluyoruz. Yeni Kuga'da sunacağımız, SUV segmentinde çok önemli bir yere sahip olan 1,5 litre dizel motor ve otomatik şanzıman seçeneğiyle daha geniş bir müşteri kitlesine hitap ediyoruz. Sunduğumuz zengin donanım seçenekleriyle Kuga müşterilerinin de farklı beklentilerini karşılarken segmentte donanım ve teknoloji çıtasını yükseltiyoruz. Bu yıl 5 kat daha fazla satış yaparak 5 bin adeti yakalayacağız" dedi.



  • Güçlü, dinamik ve sofistike yeni tasarım
  • Güçlü ve sofistike bir görünüme kavuşan Yeni Kuga, Ford'un yeni SUV tasarım yaklaşımını EcoSport ve Edge modelleriyle paylaşıyor. Yeni trapezoid ızgara ve altında yer alan daha küçük ızgaranın yanlarında LED gündüz farları ve şık görünümlü yeni sis farları yer alıyor. Yeniden tasarlanan stop lambaları ise sportif görünümü tamamlayarak Kuga'ya dinamizm katıyor. Yeni Kuga'nın titizlikle üretilmiş iç mekanı, yolculara ve sürücüye daha ergonomik, şık ve konforlu bir deneyim yaşatıyor. Daha sezgisel hale getirilen direksiyon ve klima kumandalarında, artık daha az sayıda ve daha kolay ayırt edilebilen butonlar yer alıyor. Yeni Ford Kuga'nın fiyatı 117 bin liradan başlıyor.
#Kuga
#Ford
#Dizel
7 yıl önce