|

Elazığspor Galatasaray canlı izle - Ziraat Türkiye Kupası canlı yayını

Elazığspor Galatasaray maçı canlı izleme sayfasını haberimizden görebilirsiniz. Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. haftasında Elazığspor evinde Galatasaray'ı konuk ediyor. ATV kanalından canlı izlenebilen maçın en son gelişmelerini ve maçtan anlık bilgileri haberimizden takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
19:56 - 17/01/2017 Salı
Güncelleme: 20:08 - 17/01/2017 Salı
Diğer

Elazığspor Galatasaray maçı canlı izlemek için hemen tıkla. Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Elazığspor ile karşılaşıyor. ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanan Elazığspor Galatasaray maçını izlemek isteyenler haberimizde paylaştığımız bağlantıya tıklayabilirler. İşte karşılaşmadan güncel bilgiler.








Galatasaray'ın kupadaki rakibi Elazığspor


Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. hafta maçında deplasmanda TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor ile karşılaşacak.



Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.45'te başlayacak.



Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Galatasaray, grupta şu ana kadar oynadığı maçlardan bir galibiyet, iki beraberlik ve bir mağlubiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, grupta 5 puanla üçüncü sırada yer alıyor.



Çıktığı 4 maçın üçünü kaybeden ve birinde berabere kalan Elazığspor ise 1 puanla son sırada bulunuyor.



- Puan durumu


Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda 5. hafta maçları öncesinde puan durumu şöyle:



Takım O G B M A Y AV P



Tuzlaspor 4 3 - 1 9 4 5 9



Anagold 24 Erzincanspor 4 2 1 1 8 7 1 7



Galatasaray 4 1 2 1 6 6 - 5



Elazığspor 4 - 1 3 3 9 -6 1



Elazığspor-Galatasaray maçına doğru


Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda bugün Elazığspor ile Galatasaray arasında oynanacak ve geliri şehit polis memuru Fethi Sekin'in ailesine verilecek maça vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.



Elazığ Atatürk Stadı'nda saat 19.45'te başlayacak ve bilet satışları devam eden karşılaşma öncesi vatandaşlar, satış noktaları önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Bordo-beyazlı kulüp tarafından satışa sunulan 4 bine yakın biletin satıldığı ve maç saatine kadar bu sayının 5 bini aşması bekleniyor.



Bilet almak için Elazığ Demokrasi Meydanı'nda bulunan satış noktası önünde sıraya giren vatandaşlardan Nurettin Doğan, "Hemşehrimiz şehit Fethi Sekin'in vefatı dolayısıyla ailesine bir katkıda bulunmak için maça gidiyoruz. Ben Galatasaraylıyım ama Elazığ'ı desteklemeye gidiyoruz" dedi.



- "Şehidimize minnettarız"


Bilet almak için bekleyen Ozan Yılmaz da, "Hem Fethi Sekin'in ailesine destek olmak hem de Galatasaray'a olan hayranlığımdan dolayı maçı izlemeye gideceğim. Şehidimize çok minnettarız, bizim yaptığımız katkının da inşallah ailesine bir faydası olur. Allah onlardan razı olsun." diye konuştu.



Maçın önemli olduğunu ifade eden Furkan Tabanyeli de, "Bu maçın gelirleri şehidimiz Fethi Sekin'in ailesine bağışlandığı için ayrı bir önem taşıyor. Bu maçın gelirleri şehidimizin ailesine veriliyor." ifadelerini kullandı.



Şehit Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay'ın da karşılaşmayı izlemek üzere stada gelmesi bekleniyor.



#Elazığspor
#Galatasaray
#canlı izle
#ATV canlı izle
#Ziraat Türkiye Kupası
7 yıl önce