|

Ev alana TOKİ desteği

Emlak konut GYO ve GYODER kampanyaları darbe girişiminin hemen ardından hem firmalara hem de vatandaşa nefes aldırmaya devam ederken, TOKİ’nin geleneksel “borcunu erken kapatana yüzde 20 indirim” kampanyası başladı.

Yeni Şafak
08:00 - 23/08/2016 Salı
Güncelleme: 05:04 - 23/08/2016 Salı
Diğer

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, indirim kampanyasıyla 113 bin alıcıyı konut ve işyeri sahibi yaptıklarını, bunların TOKİ'ye toplam 4.4 milyar lira ödediğini kaydetti. Dün başlayan kampanyadan yaklaşık 175 bin kişinin yararlanabileceğini bildirildi.



İşte şartları...


Talepler üzerine indirim kampanyası düzenlediklerini anlatan Turan, başvuruların 22 Ağustos-30 Eylül tarihleri arasında yapılacağını söyledi. İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve işyeri alıcılarının, başvuru tarihi itibariyle Milliyet'in haberine göre, TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun bulunmaması gerekiyor. Kampanyadan, satışları 2013 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2013 yılı sonuna kadar başlamış konut ve işyerleri sahipleri yararlanabiliyor. Vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler indirim kampanyasına dahil edilmedi.



#TOKİ
#Ev
#Konut
#Mehmet Ergün Turan
#Yüzde 20 indirim
8 yıl önce