|

Emre Mor Beşiktaş’a mı geliyor? Beşiktaş haberleri

Beşiktaş haberleri: Son zamanların parlayan yıldızı Emre Mor’un menajerinden Beşiktaş açıklaması geldi. Dortmund forması giyen Emre Mor’un Beşiktaş’a transfer olacağı iddialarının ardından menajeri açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
09:56 - 24/03/2017 Cuma
Güncelleme: 19:13 - 24/03/2017 Cuma
Diğer
Emre Mor Beşiktaş’a mı geliyor?
Emre Mor Beşiktaş’a mı geliyor?

Beşiktaş haberleri: Emre Mor'un menajeri Beşiktaş açıklamasında bulundu. Son zamanlarda adı Beşiktaş ile anılan başarılı oyuncunun menajeri son noktayı koydu. Taraftarlar ise Emre Mor'un Beşiktaş'a gelip gelmeyeceğini merak ediyor.




Son dönemlerde Borussia Dortmund'da forma şansı bulamayan milli futbolcu Emre Mor ile ilgili ortaya atılan, Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki iddialar üzerine resmi açıklama geldi. 19 yaşındaki futbolcunun menajeri Muzzi Özcan, yaptığı açıklamada siyah-beyazlılarla görüşmediklerini ifade etti.



Hürriyet'e konuşan Özcan'ın açıklamaları şöyle;



  • "Beşiktaş'la anılmak bize gurur veriyor ancak bugüne kadar kulüple hiçbir iletişimimiz olmadı. Emre, Dortmund'a transfer olmadan önce görüşmüştük ancak o günden beri Beşiktaş'la en ufak bir temasımız olmadı. Bugün yapılan haberler kesinlikle doğru değil. Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük camialarından biri ancak Emre için şimdilik Türkiye doğru tercih değil. Kendini Dortmund'da geliştirmek istiyor. Şu anda da tamamen Milli Takım'a konsantre. Hem Dortmund hem de milli formayla başarılı olmaktan başka bir düşüncesi yok."






#Emre Mor
#Dortmund
#Beşiktaş
7 yıl önce