|

En yakın sağlık danışmanı eczacılar

Sağlık, insanın sahip olduğu en değerli hazinedir kuşkusuz.Eczacılık da sağlık denince akla gelen ilk meslek gruplarından.

Yeni Şafak ve
16:13 - 23/06/2017 Friday
Güncelleme: 16:40 - 23/06/2017 Friday
Diğer
Eczacilar.net
Eczacilar.net

Evet, eczacılık mesleği en az insanlık tarihi kadar eski ve köklü bir meslek grubudur. Mesleği şifa dağıtmak olan, insanların daha iyiye daha güzel bir hayata sahip olmaları için canla başla hizmet eden en yakın sağlık danışmanlarımızdır eczacılar.

Bu haberimizde eczacılarımızın çok güzel bir projesinden bahsetmek istiyoruz. Projenin adı: “Eczacilar.Net Haber ve Sağlık Portalı”

Eczacilar.net
sitesini eczacılarımızın sağlık alanında bizlere yol gösterdiği, makaleler yazdığı e-eczaneler olarak tanımlasak yanlış düşünmüş olmayız. Sağlık alanında akla takılan konuların direkt eczacılara sorulabildiği ve en doğru cevabın da gene eczacılardan alındığı bir soru-cevap platformu
eczacilar.net

Halkın nabzını tutmasının yanı sıra eczacılık mesleği mensubu eczacı ve eczacılık öğrencileri gibi dinamikleri de kendi içinde barındıran ve birleştiren eczacilar.net sağlık portalı birçok konuda faydalı işler ortaya koymaya devam ediyor. Bunların arasında en bilineni ise ülkemizin dört bir yanında eğitim gören eczacılık öğrencilerini tek bir çatı altında toplayarak birbirleriyle olan iletişimlerini kuvvetlendirmesi denilebilir. Yaklaşık 25 eczacılık fakültesinde eğitim gören eczacılık öğrencilerinin de katkılarıyla eczacılık öğrencilerinin haber kaynağı haline gelmeyi başaran eczacilar.net projesinin kurucusu ve genel yayın yönetmeni Ecz. Zekeriya LİKOS meslekte ihtiyaç duyulan meslek içi iletişimsizlik ve birlik olma sorununun bu projeyle bir nebze olsun çözülmek istendiğini söyledi. Sözlerine projeyi daha da geliştirerek daha geniş hedef kitlelerine ulaştırmayı hedeflediğini belirterek devam eden Likos; internet ortamının sağlık alanında çok kirli bilgiler içermesinden ötürü bu gibi projelerin üzerinde daha çok durulması gerektiğini ve bu bilgilerin de eczacılar gibi sağlık profesyonelleri tarafından verilmesi gerekliliğinin altını çizdi.

Eczacilar.net

#Eczacilar.net​
#eczacılar
#sağlık
7 years ago