|

Eto’o kamptan Beşiktaş için ayrılmadı - Spor haberleri

Samuel Eto'o ile ilgili gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Beşiktaş ile adı sıkça anılan tecrübeli isim Samuel Eto'o'nun Antalyaspor kapmından Beşiktaş için ayrılmadığı ortaya çıktı. İşte Eto'o ile ilgili son gelişmeler.

Yeni Şafak
20:03 - 28/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 17:13 - 28/07/2016 Perşembe
IHA

Antalyaspor'da, Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o'nun, kamptan Beşiktaş ile transfer görüşmeleri için değil, bel ağrısı nedeniyle ayrıldığı öğrenildi.



Son dönemde ismi Beşiktaş ile anılan Antalyaspor'un dünyaca ünlü forveti Samuel Eto'o'nun Düzce'nin Topuk Yaylası'ndaki kamptan, transfer görüşmeleri için ayrıldığı iddia edilmişti. Yıldız futbolcu Eto'o, dün Gürcistan'ın Torpedo Kutaısı takımı ile oynanan hazırlık maçından sonra belindeki ağrı nedeniyle kulüp doktorları tarafından muayene edildi. Belindeki ağrının geçmesi üzerine Eto'o, tedavisi için Antalya'ya geldi. Memorial Antalya Hastanesi'nde MR'ı çekilen ve tedavisine devam edilen Eto'o'nun, kampa katılamayacağı belirtildi. Eto'o'nun tedavisine Antalya'da devam edileceği ve 1 Ağustos'taki Hollanda kampına katılacağı öğrenildi.



Öte yandan Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, Eto'o'nun transferi noktasında kendilerine resmi bir teklifin gelmediğini, futbolcunun 2 yıl daha Antalyaspor'la sözleşmesinin olduğunu kaydetti.

#Samuel Eto'o
#Beşiktaş
#Antalyaspor kampı
8 yıl önce