|

Fabrika deposunda yangın paniği-Tekirdağ haberleri

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikanın hurda kağıt deposunda yangın çıktı.

Yeni Şafak
17:15 - 12/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 17:28 - 12/08/2017 Cumartesi
IHA
Fabrika deposunda yangın paniği
Fabrika deposunda yangın paniği

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikanın hurda kağıt deposunda yangın çıktı. Edinilen bilgilere göre, olay, Ergene ilçesi Ulaş Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir karton fabrikasında hurda kağıtların depolandığı bölümde meydana geldi.

Kağıtların depolandığı açık alandan dumanların yükseldiğini gören çalışanlar, itfaiye ekiplerine haber vererek yardın istedi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve arazöz sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını deponun geneline ve iş yerinin üretim bölümlerine sıçramadan kontrol altına aldı. Yangını söndürmek için başlatılan çalışmalar sürdürülüyor.

Tekirdağ’da 50 dönüm ormanlık alan kül oldu

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde çıkan yangında, 50 dönüm ormanlık arazi kül olduOlay, Malkara - Keşan yolu üzeri Danışment Mahallesi Cumhuriyet Ormanı’nda meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın üzerine bölgeye çok sayıda arazöz, itfaiye ve 2 adet yangın söndürme helikopteri sevk edildi. 2 saatlik çalışmanın ardından ekipler yangını kontrol altına aldı.50 dönümlük ormanlık arazinin zarar gördüğü belirtildi. Jandarma tarafından ormanda yakalanan M.G isimli kişi gözaltına alındı. Bisikletli şahsın üzerinde yapılan aramada, çok sayıda çakmak ele geçirildiği öğrenildi.Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

Muhtarın otomobilini çalan şüpheli jandarmaya yakalandı

Kırklareli iline bağlı Lüleburgaz ilçesinde bir köy muhtarının arabasını çalan şüpheli jandarma ekiplerinin ısrarlı takibi sonucu Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde yakalandı.Edinilen bilgilere göre olay Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran Beldesi’nde meydana geldi. Beldenin Küçükkarıştıran Mahallesi muhtarı Ahmet Ordukaya, 39 TC 859 plakalı aracı ile ekmek fırını önünde durdu ve aracını çalışır vaziyette bırakarak fırına girdi. Bu sırada otomobilin yanından geçen bir kişi aracı çalarak hızla uzaklaştı.Otomobilin çalındığının bildirilmesi ile harekete geçen jandarma ekipleri hem aracı takibe aldı hem de Ergene ilçe jandarma komutanlığı ekiplerine haber vererek yol üzerinde tedbir alınmasını istedi.Ulaş Mahallesi mevkiinde kontrol noktası oluşturarak aracı durdurmak isteyen jandarma ekiplerinin üzerine aracını süren şüpheli kaçmaya devam etti.Uzun süren takip sonucu aracı durduran jandarma ekipleri araçtaki şüpheliyi gözaltına aldı.Hasan G. Adlı şüpheli Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Ulaş Jandarma Karakol Komutanlığı’ndaki işlemlerinin ardından Lüleburgaz jandarmasına teslim edildi.Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.


#Tekirdağ
#Fabrika
#Yangın
#Ergene
7 yıl önce