|

Facebook Messenger Lite indir!

Facebook Messenger Lite indirmek için haberimizi inceleyebilirsiniz. Geçtiğimiz aylarda Android cihazlar için hazırlanan Messenger Lite uygulaması Türkiye’de de yayınlandı. Sizler de cihazınızda daha az yer kaplayan Facebook Messenger Lite cihazını indirmek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
14:51 - 28/04/2017 Cuma
Güncelleme: 14:53 - 28/04/2017 Cuma
Diğer
Messenger Lite indirmek için tıklayınız
Messenger Lite indirmek için tıklayınız

Facebook Messenger Lite uygulamasını haberimizden indirebilirsiniz. Normal sürümüne göre daha az yer kaplayan ve daha az RAM tüketen Lite uygulaması Türkiye’de yayında. Sizler de Google Play üzerinden Messenger Lite uygulamasını indirebilirsiniz.

Bazı uygulamaların Android telefonlarda aşırı RAM ve hafıza tüketimine neden olduğu biliniyor. Bu durum haliyle telefonu birçok manada olumsuz etkiliyor. Telefonun performansı düşüyor, hafıza doluyor ve batarya tüketimi artıyor.

İşte bundan dolayı uygulama geliştiricileri, popüler uygulamaların sadeleştirilmiş versiyonunu yayınlıyor. Örneğin geçtiğimiz yıl Facebook Lite yayınlanmıştı. Yakın zamanda ise Twitter Lite yayınlandı.

Geçtiğimiz yıl ekim ayında yayınlanan Facebook Messenger Lite ise sadece belli başlı ülkelerde kullanıma sunulmuştu. İşte bu ülkelerin sayısı artırıldı ve toplamda 150'ye ulaştı. Artık Google Play'in Türkiye mağazasından da Messenger Lite uygulaması indirilebiliyor.

Messenger Lite uygulamasının, standart uygulamaya oranla avantajları şu şekilde sıralanıyor:

  • > Hızlı yüklenir, telefon hafızasında çok daha az yer kaplar.
  • > Tasarrufludur, tarifenizdeki mobil veri kotanızdan çok az harcama yapar.
  • > 2G ve üzeri tüm bağlantılarla çalışabilir.
  • > Birçok Android'le uyumludur, 2.3 Gingerbread sürümünde dahi çalışır.
#Facebook
#Messenger Lite
#Messenger Lite indir
7 yıl önce
default-profile-img