|

Fenerbahçe: 0 - Beşiktaş: 0 geniş ÖZET izle

Fenerbahçe Beşiktaş maçı özetini sizlerle paylaşıyoruz. Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu 13. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık beraberlikle tamamlandı. Karşılaşmanın önemli dakikalarını ve pozisyonlarını geniş özetten izleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:09 - 3/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 20:55 - 3/12/2016 Cumartesi
AA
Fenerbahçe Beşiktaş derbi özeti

ile karşınızdayız. Spor Toto Süper Lig'de bu akşam derbi heyecanı yaşandı. Nefes kesen maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı. Maçın geniş özetini, gollerini, maç istatistiklerini, önemli dakikalar ve pozisyonlarını haberimizden takip edebilirsiniz. Karşılaşmanın en son gelişmelerini ve maçtan notları da buradan bulabilirsiniz. İşte bu akşam oynanan Fenerbahçe Beşiktaş derbisinden tüm detaylar.



Fenerbahçe Beşiktaş maçı 0-0'lık skor ile tamamlandı.



mek için tıkla



Maçtan dakikalar


Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi mücadelesinin ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.



5. dakikada sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Mehmet Topal, meşin yuvarlağı çizgide Hasan Ali Kaldırım'a kazandırdı. Hasan'ın ortasında kaleci Fabricio topu Van Persie'den önce iki hamlede kontrol etti.



23. dakikada savunmadan Kjaer'in savunma arkasına attığı uzun topa kaleci Fabricio, Van Persie'den önce topa sahip oldu.



30. dakikada Alper Potuk'un ceza sahası sağ çaprazından ortaladığı top, kale sahasında Hutchinson'un müdahalesiyle havalandı. Hava topunda rakibinden önce topa yükselen De Souza'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlağa yine Hutchinson müdahale etti. Kısa düşen topa gelişine Skrtel'ın vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.



İki takımında pozisyon bulmakta zorlandığı karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.



Stat: Ülker



Hakemler: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz



Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, De Souza, Mehmet Topal, Chahechouhe, Alper Potuk, Sow, Van Persie



Beşiktaş: Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Hutchinson, Tolgay Arslan, Kerim Frei, Oğuzhan Özyakup, Quaresma, Cenk Tosun



Sarı kart: Dk. 13 Kjaer (Fenerbahçe)



Fenerbahçe - Beşiktaş maçından notlar


Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan mücadele saat 19.00'da başladı. Karşılaşmada hakem Hüseyin Göçek düdük çaldı.


VOLKAN'IN YERİNE AATIF

Fenerbahe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Beşiktaş ile oynan derbi maçta 4-3-3 düzenini tercih ederek kanatta oynayan Volkan Şen'in yerine Aatıf Chahechouhe'yu orta alanda görevlendirdi. Sakatlıktan kurtulan Lens ise ilk 18'de yer buldu.


GÖKHAN GÖNÜL RAKİP OLARAK SAHADA

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den kadrosuna dahil ettiği Gökhan Gönül, siyah-beyazlı forma ile eski takımına karşı görev aldı. Siyah-beyazlı forma ile ilk defa Fenerbahçe'ye karşı görev alan Gönül, mücadeleye ilk 11'de başladı. Fenerbahçeli taraftarlar üzerinde Gökhan Gönül'ün fotoğrafı bulunan Dolar dövizi açtılar.




İSMAİL KÖYBAŞI VE CANER ERKİN DERBİ HEYECANINI YAŞAYAMADI

Sezon başına takımlar arasında yer değiştiren isimlerden İsmail Köybaşı ve Caner Erkin, derbi heyecanını yaşayamadı. İsmail kart cezalısı olduğu için, Caner ise sakatlığından dolayı ezeli rekabette forma şansını kaybetti.


BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR 6 YIL SONRA KADIKÖY'DE

Deplasman yasağının son bulmasının ardından Beşiktaşlı taraftarlar, 6 yıl sonra Şükrü Saracoğlu Stadı'na geldi. Siyah- beyazlı taraftarlar kendileri için ayrılan yerleri tamamiyle doldurarak takımlarına destek oldular.


TOSİC STOPERDE

Beşiktaş'ta sakatlığı son bulan Dusko Tosic, Atınç Nukan'ın Şenol Güneş tarafından yedek soyundurulmasıyla forma buldu. Spor Toto Süper Lig'de en son Gençlerbirliği ile oynanan maçta foma giyen Tosic, Marcelo ile mücadelede savunmanın göbeğinde görev aldı.




KERİM FREİ İLK KEZ İLK 11'DE

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kupa maçında görev verdiği ve başarılı performansından memnun kaldığı Kerim Frei'yi derbide ilk 11'de sahaya sürdü. Frei, derbi mücadele ile ilk kez ilk 11'de görev aldı. Öte yanda siyah beyazlı ekipte Tolga Zengin, Necip Uysal ve Olcay Şahan yedek soyunan isimlerden oldu.


BREZİLYA EKİBİ CHAPECOENSE UNUTULMADI

Geçtiğimiz günlerde Brezilya ekibi Chapecoense'yi Sudamerikana Kupası final maçına götüren uçağın düşmesi sonucunda hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşu sırasında Beşiktaşlı taraftarlar tezahüratlarına devam ederken, Fenerbahçeli taraftarlar duruma tepki gösterdiler.


İLK 11'LER:

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper, Aatıf, Sow, Van Persie.


Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Oğuzhan, Kerim Frei, Quaresma, Cenk Tosun.




#Beşiktaş
#Fenerbahçe
#Futbol
#Spor Toto Süper Lig
#SÜPERLİG
7 yıl önce