|

Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izle! FB BJK derbisi canlı izle-Anlık gelişmeler

Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izleme bilgilerini sizler için hazırladık. Süper Lig’de bu hafta derbi ateşi alevleniyor. Son zamanlarda büyük bir çıkış yakalayan Fenerbahçe, Süper Lig’de Beşiktaş ile karşılaşıyor. Kazananın büyük avantaj sağlayacağı derbi, saat 19.00’da başlayacak. Sizler de Fenerbahçe Beşiktaş derbisini canlı izlemek isterseniz haberimizi inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
19:06 - 3/12/2016 суббота
Diğer

Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izlemek oldukça kolaydır. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden bu akşam oynanacak olan dev derbiyi izleyebileceksiniz. Hem televizyonlarınızdan hem cep telefonlarınızdan isterseniz de tabletlerinizden Fenerbahçe Beşiktaş derbisini canlı izleyebilirsiniz. Aktif bir LİG TV üyeliğiniz bulunmasa da tek maç satın alarak derbiyi izleyebilirsiniz. İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçını canlı izlemek için alternatif yöntemler.



Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat 19.00'da LİG TV ekranlarında! Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak LİG TV'yi izleyebilirsiniz.






Sow: "Derbi maçtan 3 puana ihtiyacımız var"


Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Moussa Sow, Beşiktaş derbi maçına ilişkin yaptığı açıklamada, bu önemli karşılaşmadan mutlak 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.


Yayıncı kuruluşa konuşan Sow, önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, "Büyük bir karşılaşma bizi bekliyor. Önemli bir derbiye çıkacağız. Çok iyi bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Beşiktaş da çok iyi bir takım. Geçmiş sezondan bu yana performanslarını iyi bir şekilde sürdürmeyi başarmış bir takım izliyoruz bunu itiraf etmek lazım. Ama son birkaç maça baktığımızda sezon başına kıyasla çok daha iyi bir durumdayız. Daha iyi bir form durumu yakaladık ve çok iyi bir karşılaşmanın izleyenleri beklediğini düşünüyorduk. 3 puana ihtiyacımız var. Umarım şampiyonluk yolunda bizim için çok önemli olacak bu 3 puanı almayı başarırız" dedi.




"Tamamen Beşiktaş maçına konsantre olmuş durumdayım"

Derbi de elinden geleni yapmak istediğini kaydeden Sow, "Kişisel olarak değerlendirecek olursam özellikle son dönemde kendimi çok iyi hissediyorum. İyi bir ritim yakaladım. Kendimi son dönemde çok iyi hissediyorum. Belki en başta zamana ihtiyacımız oldu bu tempoya ulaşabilmek için. Ama şu anda çok çok iyi olduğumu söyleyebilirim. Son karşılaşmada 3 gol attım. Bundan dolayı tabii ki mutluyum. Ama o geçmişte kaldı. O sayfayı ben çevirdim şu anda. Tamamen Beşiktaş maçına konsantre olmuş durumdayım. Takım halinde iyi durumdayız. Umarım ben de her zamanki gibi Beşiktaş karşılaşmalarında olduğu gibi takımıma bu maçta da elimden gelen en büyük katkıyı verebilirim. Belki bir asist olur belki bir gol olur. Neden olmasın. Ama bunların dışında en önemlisi Fenerbahçe'nin kazanması" şeklinde konuştu.



"Beşiktaş beğendiğim bir takım ve onlara karşı oynamaktan keyif alıyorum"

Senegalli oyuncu konuşmasının şöyle noktaladı:


"Beşiktaş'ta 2 yıl önce arkadaşım Demba Ba da forma giydi. Onun orada forma giymiş olması da benim daha motive ediyor. Mutluyum Beşiktaş'a karşı her maçta forma giydiğim için. Beşiktaş beğendiğim bir takım ve onlara karşı oynamaktan keyif alıyorum. Seyircimizin Galatasaray maçında oluşturduğu atmosfer muhteşemdi. O ambiyansın aynısını hatta daha iyisini yapmalarını bekliyorum."



Beşiktaş, her iki yarıda da etkili oluyor


Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak Beşiktaş, maçlarda her iki yarılarda da gol buluyor.



Ligde yaptığı 12 karşılaşmada toplam 24 gol atan siyah-beyazlı takım, 5 golü maçların ilk 15 dakikalık bölümlerinde kaydetti. Beşiktaş, 15-30, 45-60 ve 75-90. dakikalar arasında dörder, 30-45 ve 60-75 dakikalık bölümlerde de üçer kez rakip fileleri havalandırdı.




- İlk 15 dakikada 5 gol



Siyah-beyazlı takım, ligdeki en çok golü ilk 15 dakikalık bölümlerde attı.



Ligdeki 5 karşılaşmaya çok hızlı başlayan Beşiktaş, rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Siyah-beyazlı takım, Aytemiz Alanyaspor, Atiker Konyaspor, Akhisar Belediyespor, Trabzonspor ve Adanaspor maçlarının ilk 15 dakikasında gol atmayı başardı.




- 3 bölümde dörder gol



Beşiktaş, 15 dakikalık bölümlere göre 3 kez dörder gol kaydetti.



15 ile 30. dakikalar arasında Kardemir Karabükspor karşısında 2, Trabzonspor ve Adanaspor maçlarında birer olmak üzere 4 kez fileleri havalandıran siyah-beyazlılar, ikinci yarıların ilk 15 dakikalarında ise Aytemiz Alanyaspor, Atiker Konyaspor, Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir karşısında aynı sayıda golün sevincini yaşadı.



Beşiktaş, son bölümlerde de etkisini ortaya koydu ve 75 ile 90 dakikalık periyotta yine 4 gol buldu. Siyah-beyazlı takım bu periyotta Aytemiz Alanyaspor, Kardemir Karabükspor, Galatasaray ve Antalyaspor karşılaşmalarında gole ulaştı.




- 30-45 ve 60-75. dakikalarda üçer gol attı



Beşiktaş, 15 dakikalık bölümlerde ikişer kez üçer golü rakip fileleri gönderdi.



Siyah-beyazlı ekip, 30 ile 45. dakikalar arasında Aytemiz Alanyaspor, Kardemir Karabükspor ve Akhisar Belediyespor karşılaşmalarında olmak üzere 3 kez gol sevinci yaşadı.



Beşiktaş, 60 ile 75. dakikalarda Galatasaray, Kayserispor ve Antalyaspor karşısında olmak üzere 3 gole ulaştı.




- Bir gol uzatma dakikalarında



Siyah-beyazlı takım, ligde bir golü ise uzatma dakikalarında attı.



Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile yaptığı karşılaşmayı 90 3. dakikada Adriano Correia'nın golüyle 1-0 kazandı.



#Fenerbahçe
#Beşiktaş
#Canlı izle
7 лет назад