|

Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı skor takibi- 3D Derbi heyecanı

Fenerbahçe Beşiktaş maçının canlı skor takibini yapmak için sayfamızdaki 3 boyutlu (3D) grafik ekranına bakabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe evinde Beşiktaş'ı konuk ediyor. Bu zorlu mücadeleyi anbean canlı skor sayfamızdan takip edebilirsiniz. Mücadeleye dair notları, istatistikleri, takımlardan son gelişmeleri ve ilk 11'leri buradan görebilirsiniz. İşte derbi maçtan bilgiler.

Yeni Şafak
23:12 - 2/12/2016 Cuma
Güncelleme: 23:30 - 2/12/2016 Cuma
Diğer
Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı
skor

ekranı ile karşınızdayız.

Derbi

maçı 3D grafikli sayfamızdan takip edebilirsiniz. Maçı canlı olarak izleyemeyecek olan futbolseverler için alternatif olarak haberimizi sunuyoruz. Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu 13. haftasında Fenerbahçe Kadıköy'de Beşiktaş'ı ağırlıyor. İki takımın taraftarları tarafından heyecanla beklenen mücadele 19.00'da başlayacak. Karşılaşma öncesinde yapılan açıklamaları, takımlardan son durumu, maç istatistiklerini, ilk 11'leri ve canlı skor takip sayfasını sizlerle paylaşıyoruz. İşte

Fenerbahçe Beşiktaş

derbisinden tüm detaylar.



mek için tıkla






Fenerbahçe ile Beşiktaş, Kadıköy'de 53. maça çıkıyor


Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesinde, Kadıköy'deki maçlarda ev sahibi sarı-lacivertlilerin galibiyet sayısında tek farkla üstünlüğü bulunuyor.



İki takım, bugüne dek resmi ve özel olmak üzere Ülker Stadı'nda 52 kez karşılaştı. Kadıköy'deki maçlarda Fenerbahçe 19, Beşiktaş 18 kez kazandı, 15 karşılaşma da berabere sonuçlandı.



Kadıköy'de Fenerbahçe 71, Beşiktaş 69 kez gol sevinci yaşadı.



- Lig maçları


İki takım arasında Kadıköy'deki lig maçlarında ise galibiyet sayısında ev sahibi Fenerbahçe'nin 5 farkla üstünlüğü var. Taraflar Ülker Stadı'nda 35 kez lig maçlarında karşılaşırken, Fenerbahçe 14, Beşiktaş 9 galibiyet aldı, 12 maç ise berabere sonuçlandı.



Fenerbahçe evinde 48 gol attı, Beşiktaş deplasmanda 43 kez fileleri havalandırdı. İki takım arasında geçen sezon Kadıköy'de yapılan lig maçını Fenerbahçe 2-0 kazandı.



- Fenerbahçe, evindeki son 13 derbiyi yitirmedi


Fenerbahçe, Beşiktaş'a karşı evindeki son 13 randevuyu yitirmedi.



Sarı-lacivertliler, tarihe geçen 17 Nisan 2005'teki 4-3'lük lig mağlubiyetinin ardından Beşiktaş ile Kadıköy'de yaptığı 13 resmi maçı yitirmezken, bu süre içinde 8 kez kazandı, 5 kez de berabere kaldı.







- Beşiktaş'tan "farklı" tarifeler


Beşiktaş, Ülker Stadı'nda Fenerbahçe'ye lig tarihinin en ağır yenilgilerinden bazılarını tattırdı.



Siyah-beyazlılar, 6 Ocak 1990 tarihinde yapılan lig maçında sahadan 5-1 gibi açık farklı bir skorla galip ayrıldı. Beşiktaş ayrıca, rakibini Kadıköy'de bir kez 4-0, bir kez de 4-1'lik skorlarla yendi.



Fenerbahçe ise Kadıköy'de rakibini 3 kez 3-0 yenmeyi başardı.



Beşiktaş'ın dopingi deplasman


Beşiktaş, bu sezonun başından beri deplasmanlarda oynadığı bütün maçlarda sahadan puan ya da puanlarla ayrıldı. Siyah-beyazlıların Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe'ye karşı nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.


Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş, Kadıköy deplasmanına konuk olacak. Kritik derbi maçta siyah-beyazlı taraftarlar da uzun bir aranın ardından Ülker Stadyumu'nda takımlarını destekleyebilecek. Karşılaşmayı hakem Hüseyin Göcek yönetecek. Müsabaka saat 19.00'da başlayacak.



Deplasman karnesi olumlu

Lider Medipol Başakşehir'in ardından ligde geride kalan 12 haftada deplasmanda oynadığı 6 maçta 14 puanla en çok puan toplayan ikinci takım olan Beşiktaş, yarın Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak. Deplasmanlarda 6 maçta 9 gol atan siyah-beyazlı takım kendi ağlarında ise 4 gol gördü. Şampiyonlar Ligi'nde de deplasmanda iki maça çıkan Şenol Güneş ve öğrencileri Napoli'yi 3-2 mağlup ederken, Benfica ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaşbu sezon başından beri deplasmanlarda oynadığı toplam 8 maçta 18 puan topladı. Kara Kartal'ın maç başında deplasman puan ortalaması ise 2,5.



En son galibiyet 2005'te

Namağlup olarak hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam Beşiktaş, unvanını korumak istiyor. Ancak 17 Nisan 2005'de oynanan ve 4-3'lük skorla Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi Kadıköy'de mağlup ettiği maçtan beri siyah-beyazlılar ezeli rakibini deplasmanda mağlup edemiyor. İki takım arasında oynanan 120 maçta ise Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor. Bu 120 maçta 45 kez galibiyetle sahadan ayrılan sarı-lacivertlilere karşı Beşiktaş ezeli rakibini 38 kez mağlup edebildi. 37 maç ise berabere sonuçlandı.


İki ezeli rakip arasında oynanan son 5 maçta ise Fenerbahçe'nin 4 galibiyetine, Beşiktaş 1 galibiyetle yanıt verdi. 1 maç ise berabere bitti. Bu 5 maçta sarı-lacivertli takım rakip ağlara 7 gol kaydederken, siyah-beyazlılar ise 4 golle yanıt verdi.



Muhtemel 11

Beşiktaş'ın deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesi siyah-beyazlı takımda Ricardo Quaresma, Atiba ve Marcelo Guedes kart sınırında bulunan oyuncular. Sakatlığı bulunan Aras Özbiliz, Caner Erkin ve Talisca siyah-beyazlı formayı giyemeyecek.


Siyah-beyazlıların Fenerbahçe karşısında sahaya şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:


"Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Tolgay, Cenk Tosun, Aboubakar."







Futbolun efsaneleri Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini yorumladı


Üsküdar Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Çamlıca Spor Okulu'nda down sendromlu gençler ile ünlü futbolcular bir araya geldi.



Düzenlenen etkinlik kapsamında sanatçı Özgün sahne alırken, down sendromlu gençlerden oluşan folklor ekibinin performansı sonrasında da statta bulunan herkes manken duruşu yaptı. Daha sonra Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ümit Davala, Alp Yaman, Cüneyt Tanman, Erdal Keser, Recep Çetin, Giray Bulak, Şenol Fidan, Oğuz Çetin'in de aralarında bulunduğu isimler, down sendromlulardan oluşan 'Tebessüm Kahvesi' çalışanlarıyla futbol maçına çıktı.



Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Bizler Üsküdar Belediyesi olarak, engelsiz yaşam merkezimizde yaptığımız faaliyetlerle, engelli kardeşlerimize ve onların aileleri sizlere destek olmaya çalışıyoruz. Açmış olduğumuz tebessüm kahvemizde, ikinci bahar kahvemizde, engelsiz yaşam merkezimizde, folklor ekibimizde, futbol takımımızda ve güzel bir Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ekibimizle bu özel günü Dünya Engelliler Günü'nü sizlerle birlikte kutlamak istedik" dedi.



GİRAY BULAK : "SON FORM DURUMU FENERBAHÇE'Yİ DAHA ÖNDE GÖSTERİYOR"


Derbilerin cevabını vermenin zor olduğunu söyleyen Giray Bulak, "Sonuçta kendi sahasında oynayan takım her zaman için avantajlı. Fenerbahçe son zamanlarda daha formda bir ekip. Üst üste kazandığı maçlar var. O bakımdan hem kendi sahası hem de yeni oyuncuların katkısı ve son form durumu Fenerbahçe'yi daha önde gösteriyor. Ama unutmamak lazım ki Beşiktaş gibi bir ekiple oynayacak. Onun için önce centilmence bir mücadele olsun, hak eden kazansın" diye konuştu.







OĞUZ ÇETİN: "FENERBAHÇE, DİCK ADVOCAAT'IN 5-6 MAÇTIR ORTAYA KOYDUĞU DOĞRULAR İLE ÇOK AVANTAJLI GÖRÜNÜYOR"


Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi mücadelenin önemine değinin Oğuz Çetin, "Fenerbahçe kendi sahasında, taraftarı önünde ve özellikle de Dick Advocaat'ın 5-6 maçtır ortaya koyduğu doğrular ile çok avantajlı görünüyor. Fenerbahçe'nin karşısında geçen seneden itibaren doğru ve etkili futbol oynayan bir Beşiktaş var. Şenol hoca ile birlikte önemli performanslar ortaya koyuyorlar. Ancak Fenerbahçe istikrar konusunda son 5-6 maç öne çıkarken Şenol hocanın hala sakatlıklar sebebiyle kadro arayışı devam ediyor. Benim görüşüm bu maçta Fenerbahçe rakibini yakalayabilmek adına çok daha istekli, coşkulu oynayacaktır. Taraftarı ile birlikte bu maçın favorisi konumunda. Her iki takım da gole yakın oyunculara sahip. Gollü bir maç olacak gibi görünse de Fenerbahçe bu konuda özellikle öne doğru hücuma dayalı oynayan 4 oyuncusu ile gol atma konusunda daha avantajlı diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.



RECEP ÇETİN: "UMARIM DOSTLUK KAZANIR"


Derbi maçta her iki takımın da formda olduğunu kaydeden Recep Çetin ise, "Ben maçın ortada geçeceğini düşünüyorum ama gönlümün Beşiktaş'tan yana. Beşiktaş şu anda formda. Fenerbahçe 'de çok formda, Avrupa'da üst düzey oynuyorlar. Umarım dostluk kazanır" şeklinde konuştu.



Fenerbahçe Beşiktaş

maçının canlı skor takibini yapmak için sayfamızdaki 3 boyutlu (3D) grafik ekranına bakabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe evinde Beşiktaş'ı konuk ediyor. Bu zorlu mücadeleyi anbean canlı skor sayfamızdan takip edebilirsiniz. Mücadeleye dair notları, istatistikleri, takımlardan son gelişmeleri ve ilk 11'leri buradan görebilirsiniz. İşte derbi maçtan bilgiler.


#Fenerbahçe
#Beşiktaş
#Derbi
#Spor Toto Süper Lig
#Canlı skor
#Canlı izle
#13. hafta
7 yıl önce