|

Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta? Derbi saat kaçta?

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi saat kaçta? Süper Lig’de bu hafta bu hafta derbi ateşi yanacak. Puan durumunun kızıştığı bu haftalarda iki zorlu takım karşı karşıya geliyor. Beşiktaş ile arasında 4 puan farkı bulunan Fenerbahçe, rakibini yenerek puan farkını kapatmak istiyor. Peki bu akşam oynanacak olan dev derbi saat kaçta başlayacak?

Yeni Şafak
09:29 - 3/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 09:34 - 3/12/2016 Cumartesi
Diğer

Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta oynanacak? Bu hafta futbol severleri mücadelesi yüksek bir maç bekliyor. Her iki takımın da çok iyi motive olduğu maç bu akşam oynanacak. Takımlar ise rakiplerini yenerek 3 puan almak istiyor. Fenerbahçe, rakibi arasındaki 4 puanlık farkı eritmek, Beşiktaş ise farkı 7 puana çıkarmak istiyor. Peki bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi saat kaçta?



Fenerbahçe Beşiktaş derbisi saat 19.00'da LİG TV ekranlarında!







Beşiktaş derbi hazırlıklarını tamamladı


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynayacağı derbinin hazırlıklarını tamamladı.



BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmana siyah-beyazlı futbolcuların ısınma hareketleriyle başladığı belirtildi. Pas ve duran top çalışmasıyla devam eden antrenmanın tam sahadaki taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdiği kaydedildi.



Antrenmana tedavilerine devam edilen Aras Özbiliz, Anderson Talisca ve Caner Erkin'in katılmadığı ifade edildi.



Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını bitiren siyah-beyazlılar, maç saatini beklemeye başladı.





Fenerbahçe'ye derbi öncesi taraftar desteği


Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı derbinin hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.


Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Dirk Advocaat yönetiminde saat 18:00'da başlayan antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda pas organizasyonlarıyla süren antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.


Bu arada antrenmanın bir bölümünü, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu da izledi. Çok sayıda taraftar da tesislere gelerek, teknik heyet ve oyunculara destek verdi. Futbolculara baklava ikram eden taraftarlar, meşale yakıp, uzun süre de tezahüratlarda bulundu.


Bu antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi



Bakan Kılıç'tan derbi mesajı


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yarın oynanacak derbi mücadelesinin dostça ve centilmence geçmesini diledi.



Akif Çağatay Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yarın Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi dostluk ve fair play çağrısında bulundu.



Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın Türkiye'yi Avrupa kupalarında başarıyla temsil ettiğini belirten Bakan Kılıç, "Sergiledikleri futbol ve aldıkları sonuçlarla hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de UEFA Avrupa Ligi'nde adından söz ettiren iki güzide kulübümüze yarınki derbi mücadelesinde başarılar diliyorum. Sahada centilmence mücadelenin olduğu, sonuçta hak edenin kazandığı güzel bir karşılaşma olsun. Çirkinliklerin, olumsuz tezahürat ve eylemlerin yaşanmayacağı bir maç oynanmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.



Derbileri güzelleştiren unsurların dostluk ve centilmenlik olduğunu vurgulayan Akif Çağatay Kılıç, şunları kaydetti:



"Misafir takım seyircilerinin de stada girebileceği derbide iki takımın taraftarı yan yana olacak. Fenerbahçe ve Beşiktaş seyircilerinin dostça ve kardeşçe maçı birlikte izlemelerini arzu ediyoruz. 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminin ardından oluşan birlik ve beraberlik ruhunun yarınki maçta da tekrarlanmasını bekliyoruz. Her iki takım futbolcuları, taraftarları ve yöneticilerini bu birlik ve beraberlik bilinciyle hareket etmeye davet ediyorum."



Fenerbahçe Beşiktaş derbisinden istatistikler

#Fenerbahçe
#Beşiktaş
#Derbi kaçta?
7 yıl önce