|

Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta? Derbide muhtemel 11’ler belli oluyor

Süper Lig’in 6. haftasında derbi heyecanı yaşanacak. Zorlu her iki takım karşı karşıya geliyor. Maça hazırlıklar devam ederken muhtemel 11’ler ise belli olmaya başlıyor. Peki bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta?

Yeni Şafak
14:11 - 23/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 14:24 - 23/09/2017 Cumartesi
Diğer
Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta?
Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta?

Derbide hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Süper Lig’de derbi heyecanı yaşanacak. Fenerbahçe kendi evinde son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş’ı ağırlayacak. Derbide ise ilk 11’ler yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. Bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin de saati belli oldu.

Bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi saat 19.30'da oynanacak.

İşte Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısında muhtemel 11'i:

Kaleci: Volkan Demirel

Defans: Mauricio Isla, Luis Neto, Roman Neustadter, Hasan Ali Kaldırım

Orta Saha: Alper Potuk, Josef de Souza, Guiliano, Ozan Tufan, Valbuena

Forvet: Vincent Janssen

İşte Beşiktaş'ın Fenerbahçe karşısında muhtemel 11'i:

Kaleci: Fabricio

Defans: Medel, Pepe, Tosic, Caner Erkin

Orta Saha: Quaresma, Atiba, Talisca, Oğuzhan, Ryan Babel

Forvet: Cenk Tosun


TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

YAYIN: beİN Sports 1

HAKEM: Ali Palabıyık

STAT: Ülker Stadyumu

SAAT: 19.30


İki takım arasındaki istatistikler

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Süper Lig'deki 123. randevularına hazırlanıyor. Bundan önceki 122 maçın 45'ini Fenerbahçe kazanırken, Beşiktaş 38 maçı galip tamamladı (39B).

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ligde oynadığı son iki maç berabere bitti. Bu fikstürde en son 1983/84 ve 1985/86 sezonları arasında arka arkaya üç maç berabere sonuçlanmıştı (toplam dört maç).

Beşiktaş, Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynadığı son sekiz maçın birini kazanabildi (4B 3M).

Fenerbahçe, Süper Lig'de evinde Beşiktaş'a 13 maçtır yenilmiyor (8G 5B). Bu, iki takım arasında, iç sahada oynanan maçlardaki en uzun yenilmezlik serisi.

Beşiktaş, Kadıköy'de Fenerbahçe'ye üç maçtır gol atamıyor. Beşiktaş'ın Kadıköy'de rakibine dört maçlık gol atamama serisi bulunmuyor.

Beşiktaş, ligde Kadıköy'de Fenerbahçe'ye en son 3-3 biten maçta gol atabilmişti. O maçta atılan altı golün sahiplerinin hiçbiri, şu an takımlarında forma giymiyor (Emenike, Sow, Kuyt, Olcay, Almeida).

İki takımın Süper Lig'de oynadığı son sekiz maçta sekiz kırmızı kart çıktı (Beşiktaş beş kez, Fenerbahçe üç kez).

Fenerbahçe, Kadıköy'de Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a 42 maçtır yenilmiyor (24G 18B). Sarı lacivertliler bu maçların 23'ünde kalesini gole kapattı.

İki takımın Kadıköy'de oynadığı son maç 0-0 bitmişti. Bu maç, aynı zamanda 2016/17 sezonunun isabetli şut atılmayan tek Süper Lig karşılaşması olmuştu.

Beşiktaş Süper Lig'de Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı oynadığı son sekiz derbi maçta yenilmedi (5G 3B). Bu maçların tamamında takımın başında Şenol Güneş vardı.

Bu maçta, Süper Lig'in bu sezon gol beklentisi en yüksek olan iki takımı karşı karşıya gelecek: Beşiktaş - 11.2 & Fenerbahçe - 9.2.

Beşiktaş bu sezon Süper Lig'in en fazla şut (84) ve isabetli şut (34) atan takımı. Fenerbahçe ise en fazla şut atan üçüncü takım olmasına rağmen (72), ligde sadece altı takımdan daha fazla isabetli şut çekebildi (19).

Beşiktaş (35) ve Fenerbahçe (34) bu sezon ligin en fazla isabetli orta yapan takımları.

Beşiktaş bu sezon Galatasaray ile birlikte ligin en az gol yiyen iki takımından biri (3). Fenerbahçe ise Galatasaray'ın ardından (13) ligin en golcü ikinci takımı (12).

Fenerbahçe'nin bu sezon kalesine gelen 18 isabetli şutun dokuzu gol oldu. Kalesine gelen her iki isabetli şutta bir gol yiyen Fenerbahçe, bu alanda Yeni Malatyaspor ve Başakşehir'in ardından ligin en kötü üçüncü takımı. Beşiktaş ise kalesine gelen her beş isabetli şutta bir gol görüyor ve bu alanda Galatasaray ile birlikte ligin en iyi takımı.

İki takım arasındaki maçlarda atılan son 19 golün sadece biri yerli oyunculardan geldi (Volkan Şen, 29 Şubat 2016).

İki takım arasındaki maçlarda atılan son 11 golün beşi duran toplardan geldi.

Bu eşleşmede atılan son 11 lig golünün altısı maçların ikinci yarılarında, bu altı golün dördü de maçların 82. dakikaları ve sonrasında geldi.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a attığı son sekiz golün dördü 80. dakikadan sonra, ikisi de ilk üç dakika içinde geldi.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye ligde attığı son 12 golün dokuzu maçların ilk yarılarında gelirken, bunların beşi maçların 43. dakikalarından sonra atıldı.

Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de maçların ikinci yarılarında en fazla gol atan dört takımdan biri (6). Beşiktaş ise ikinci yarılarda en az gol yiyen takım (1).

Fenerbahçe bu sezon ligde duran toplardan en fazla gol bulan dört takımdan biri (5). Beşiktaş ise ligde duran toplardan gol yemeyen tek takım.

Şenol Güneş, Beşiktaş'ın başında Süper Lig'de 12 derbi maçına çıktı ve bunların sadece ikisinde mağlup oldu (7G 3B).

Şenol Güneş, ligde Trabzonspor ve Beşiktaş'ın başında, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a karşı toplam 69 maça çıktı. Bu maçların 23'ünü kazanan Güneş, 27 kez de mağlup oldu (19B).

Şenol Güneş, teknik direktör olarak ligde Fenerbahçe'ye karşı 33 maçta dört galibiyet elde edebildi (10B 19M). Şenol Güneş'in ligde en az beş kez karşılaştığı rakipleri arasında en düşük galibiyet yüzdesi elde ettiği rakibi Fenerbahçe ().

Şenol Güneş'in, teknik direktör olarak Fenerbahçe deplasmanında lig galibiyeti bulunmuyor (5B 14M). Güneş'in yönettiği takımlar Kadıköy'de yedi maçtır gol atamıyor. Kadıköy'de hiçbir maçta birden fazla gol atamayan Şenol Güneş'in takımları adına, Kadıköy'de gol atan son oyuncu Burak Yılmaz'dı (Mayıs 2010).

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin başında Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray'a karşı ligde toplam 25 maça çıkarken, bu maçların sadece beşini kaybetti (12G 8B).

Aykut Kocaman, Fenerbahçe teknik direktörü olarak Kadıköy'de derbi kaybetmedi (7G 6B) ve bu 13 maçın sekizinde kalesini gole kapattı.

Aykut Kocaman, Beşiktaş'a karşı oynadığı sekiz derbi maçında dört galibiyet aldı (2B 2M). Ancak Kocaman, Siyah Beyazlılara karşı son üç derbi maçının ikisini kaybetti (1G).

Aykut Kocaman ve Şenol Güneş, Süper Lig'de 15 kez karşı karşıya gelirken, taraflar beşer galibiyet aldı (5B). Ancak Aykut Kocaman, Şenol Güneş ile ligde oynadığı son yedi maçın sadece birini kazanabildi (3B 3M).

Cenk Tosun'un Süper Lig'de karşı karşıya geldiği rakipleri arasında gol atamadığı sadece iki rakibi var: Samsunspor (2 maç) ve Fenerbahçe (11 maç).

Caner Erkin bu sezon Beşiktaş formasıyla yedi resmi maçta beş asist yaptı, bu asistlerin üçü Cenk Tosun'un golüyle sonuçlandı.

Beşiktaş kadrosunda yer alan oyunculardan sadece biri, daha önce Fenerbahçe'ye gol atabildi: Caner Erkin (15 Nisan 2006 ? Manisaspor formasıyla). Caner Erkin, o maçta bir de kendi kalesine gol atmıştı.

Beşiktaş'ın bu sezon Süper Lig'de dokuz gol attı; bu goller yedi farklı oyuncudan geldi (Pepe, Cenk Tosun, Ryan Babel, Talisca, Dusko Tosic, Atiba Hutchinson, Ricardo Quaresma).

Fenerbahçe'nin bu sezon ligde attığı goller de yedi farklı oyuncudan geldi (Mathieu Valbuena, Martin Skrtel, Alper Potuk, Nabil Dirar, Vincent Janssen, Ozan Tufan, Guiliano).

Beşiktaş'ın Süper Lig'de deplasmanda attığı son beş gol Ryan Babel (2) ve Anderson Talisca'dan geldi (3).

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de attığı son beş golün üçünde Mathieu Valbuena'nın katkısı var (iki gol, bir asist).

Mathieu Valbuena bu sezon ligin en fazla şut pası atan oyuncusu (17).




#Fenerbahçe
#Beşiktaş
#Saat kaçta?
7 yıl önce