|

Fenerbahçe Beşiktaş maçını veren yabancı kanallar listesi-23 Eylül

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçına dakikalar kala maçı veren yabancı kanallar listesi taraftarlar tarafından araştırılıyor. Süper Lig'in 6. haftasındaki bu zorlu mücadeleden son gelişmeleri ve canlı yayınlaması beklenen yabancı kanalları haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
17:13 - 23/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 17:36 - 23/09/2017 Cumartesi
Diğer
​Fenerbahçe Beşiktaş maçını veren yabancı kanallar listesi-23 Eylül
​Fenerbahçe Beşiktaş maçını veren yabancı kanallar listesi-23 Eylül
Fenerbahçe Beşiktaş
maçını veren yabancı kanallar
listesini sizlerle paylaşıyoruz. Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş Kadıköy'de karşılaşacak. Mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverler derbiyi yayınlayacak yabancı kanalları merak ediyor. FB-BJK derbisinden tüm detayları ve son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi gerginlik

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi polis eskortluğunda Kadıköy’e getirilen Beşiktaş taraftarı ile bir servis şoförü arasında kavga çıktı. Servis şoförüyle taraftarın laf kavgası bir anda büyürken, servis şoförü taraftarların saldırısından çevik kuvvetin araya girmesiyle kurtuldu.Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi stadyum önünde gerginlik yaşandı. Bir servis şoförü ile stada polis eşliğinde getirilen Beşiktaş taraftarı arasında laf kavgası çıktı. Bunun üzerine taraftarlar servise saldırdı. Servis şoförü kendini araca kapatarak saldırıdan kurtulurken, kısa sürede çevik kuvvet olay yerine geldi. Çevik kuvvet taraftarları iterek uzaklaştırdı. Bu sırada bazı taraftarlar tekrar servise saldırınca, şoför gaza basarak olay yerinden hızla uzaklaştı.

Fenerbahçe Beşiktaş maçını yayınlaması beklenen yabancı kanallar listesi:
Viasat Fotboll / HD, Canal + Liga HD, Sport 1, Viaplay, Safina TV, TeleClub Sport Live, İdman TV, 3 Sport, BeIN Sports, SuperSport 3, SportsMax, Sport+ HD, Canal + Sport, FOX Sports HD, SKY Sport, One Sport, KSBN Sports, Futbol 1, OTE Sport 2, Now Sports 2, Radio Barca, Duhok TV, One Sport

Not: Yabancı kanallardan hangisinin ya da hangilerinin maçı yayınlayacağı bilinmiyor. Ayrıca beIN Sports'a ait olan yayın haklarına göre, internet üzerinden kaçak yayın izlemek yasal değil.

Beşiktaşlı taraftarlar, Kadıköy’e hareket etti

Beşiktaş taraftarları, Vodafone Park’ta toplanarak Fenerbahçe derbisi için Ülker Stadyumu’na hareket etti.Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Deplasmanda takımını yalnız bırakmayacak olan siyah-beyazlı taraftarlar, derbi havasına erken girdi. Stat çevresinde saatler öncesinde buluşan taraftarlar, marşlar söyleyerek maçı beklemeye başladı. Ülker Stadyumu’nda takımını desteklemek isteyen siyah-beyazlı taraftarlar, Vodafone Park’ta toplandı. Yoğun güvenlik altında kimlik ve üst araması yapılan taraftarlar, otobüslere bindirildi. Daha sonra 30 otobüste yaklaşık 2 bin Beşiktaşlı taraftarlar, Kadıköy’e hareket etti.


#Beşiktaş
#Fenerbahçe
#derbi
#süper lig
#maçı veren yabancı kanallar
7 yıl önce