|

Fenerbahçe Beşitkaş derbi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in 6. haftası Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki derbi mücadelesine sahne olacak. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta başlayacak? Derbi öncesindeki son gelişmeleri ve maçtan bilgileri haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
23:23 - 21/09/2017 Perşembe
Güncelleme: 23:25 - 21/09/2017 Perşembe
IHA
Fenerbahçe Beşitkaş derbi maçı ne zaman, saat kaçta?​
Fenerbahçe Beşitkaş derbi maçı ne zaman, saat kaçta?​
Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı
na az bir süre kala taraftarlar da maçın hangi gün oynanacağını merak etmeye başladı. Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kadıköy'de derbi heyecanı yaşanacak.
Fenerbahçe
ile
Beşiktaş
arasındaki bu zorlu
derbi
maç 23 Eylül Cumartesi akşamı saat 19.00'da başlayacak ve mücadele beIN Sport kanalından yayınlanacak. Karşılaşma öncesinde takımlar son hazırlıklarını sürdürüyor. İşte son gelişmeler.
Derbinin hakemi Ali Palabıyık oldu

Süper Lig’in 6. haftasında oynanacak karşılaşmalarda görev yapacak hakemler açıklandı. Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Ali Palabıyık düdük çalacak.

Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig’in 6. haftasında oynanacak mücadelelerde düdük çalacak olan hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yapılan açıklamayla duyurdu. Ligin 6. haftasında 23 Eylül Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş maçının hakemi Ali Palabıyık oldu. Ali Palabyık’ın yardımcılıklarını ise Mehmet Cem Satman ve Serkan Olguncan yapacak.

Süper Lig’in 6. haftasında oynanacak karşılaşmaların hakemleri şu şekilde:

22 Eylül Cuma

20.00 Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor: Alper Ulusoy

23 Eylül Cumartesi

14.00 Atiker Konyaspor - Teleset Mobilya Akhisarspor: Özgür Yankaya

16.30 Gençlerbirliği - Medipol Başakşehir: Cüneyt Çakır

19.30 Fenerbahçe - Beşiktaş: Ali Palabıyık

24 Eylül Pazar

14.00 Kardemir Karabükspor - Evkur Yeni Malatyaspor: Serkan Tokat

14.00 Demir Grup Sivasspor - Göztepe: Halis Özkahya

16.30 Kasımpaşa - Kayserispor: Ümit Öztürk

19.30 Bursaspor - Galatasaray: Fırat Aydınus

25 Eylül Pazartesi

20.00 Antalyaspor - Osmanlıspor: Mete Kalkavan

Beşiktaş'ta Fenerbahçe maçı hazırlıkları sürüyor

Süper Lig’de Galatasaray ile birlikte zirveyi paylaşan Beşiktaş, hafta sonunda oynayacağı zorlu Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü. Futbolcuların keyfi dikkatlerden kaçmadı. Atiker Konyaspor galibiyetiyle zirvede Galatasaray’ın yalnız kalmasına müsaade etmeyen Beşiktaş, hafta sonunda oynayacağı zorlu Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışma yaklaşık 1,5 saat sürdü. Atiker Konyaspor maçında sakatlanan ve ilk yarıda oyundan çıkan Brezilyalı yıldız Adriano, takımdan ayrı olarak salonda çalıştı. Bir müddet salonda çalıştıktan sonra sahaya gelen ve 5 dakika koşu yapan Adriano, daha sonra tekrar salona geçti ve özel programını sürdürdü. Siyah-beyazlıların yaptığı antrenman ise oldukça keyifliydi. 3 gruba ayrılan futbolcular, sahanın ortasında bulunan kovaya topu yere düşürmeden atmaya çalıştı.

Bu esnada oldukça güzel görüntüler ortaya çıktı. Daha sonra dar alanda top kapma çalışması yapan futbolcular, ardından yine dar alanda minyatür kalede maç yaptı. Siyah-beyazlılar antrenmanın son bölümünde ise küçük sahada maç yaptı. Beşiktaş, yarın basına kapalı olarak çalışacak.

Fenerbahçe’de hazırlıklar devam etti

Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, sabah ilk yarım saati basına açık olan bir antrenman gerçekleştirdi. Martin Skrtel ve Yiğithan idmanın ilk bölümünde takımla çalıştı.Alanyaspor galibiyetiyle moral bulan Fenerbahçe, cumartesi günü oynayacağı Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sürdürdü. Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde ilk yarım saati basına açık olarak yapılan antrenmanın ilk bölümünde sakatlıkları bulunan Martin Skrtel ve Yiğithan takımla birlikte çalıştı.

2 futbolcu daha sonra programları dahilinde antrenmanlarına devam etti. Alanyaspor maçında sakatlanan ve tedavisine başlanan Nabil Dirar’ın, yapılan tedaviye tepki verdiği ve Akhisar maçında sahada olabileceği belirtilirken, bu futbolcu Beşiktaş karşılaşmasında kesin olarak forma giyemeyecek. Isınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma çalışması yapan sarı-lacivertliler, basına kapalı bölümde ise dar alanda çift kale maç yaptı. Fenerbahçe, Beşiktaş maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.


#Fenerbahçe
#Beşiktaş
#derbi
#maç ne zaman
#maç saati
#Süper Lig
#6. hafta
6 yıl önce
default-profile-img