|

Fenerbahçe Feyenoord canlı skor-Maç kaç kaç?

Fenerbahçe Feyenoord canlı skor takibini yaparak maçın kaç kaç olduğunu öğrenebilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci hafta maçında Fenerbahçe evinde Hollanda ekibi Feyenoord'u konuk ediyor. Maçtan önemli dakikaları, pozisyonları ve istatistikleri canlı skor sayfamızdan görebilirsiniz. İşte karşılaşmada son durum.

Yeni Şafak
22:21 - 29/09/2016 Perşembe
AA
Fenerbahçe Feyenoord maçı canlı

skor ekranı ile karşınızdayız. Maç kaç kaç? diye merak eden taraftarlar haberimizden yanıtı öğrenebilirler. UEFA Avrupa Ligi A Grubunda temsilcimiz Fenerbahçe Feyenoord'u konuk ediyor. Mücadelenin ilk 10 dakikası golsüz geçildi. Karşılaşmadan dakikaları, maçtaki tüm gelişmeleri ve canlı skoru haberimizden görebilirsiniz. İşte Fenerbahçe Feyenoord maçından son gelişmeler.



Fenerbahçe-Feyenoord





Fenerbahçe, 210. Avrupa kupası sınavında


UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci maçında yarın Hollanda'nın Feyenoord takımıyla sahasında karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 210. maçına çıkacak.



Ülker Stadı'nda yapılacak Fenerbahçe-Feyenoord maçı saat 22.05'te başlayacak. Karşılaşma TRT 1 ve Tivibu Spor 2 kanallarından canlı yayınlanacak.



Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında geçirdiği 42. sezonda bugüne kadar 209 müsabakada boy gösterdi. Bu karşılaşmalardan 76'sını kazanan Fenerbahçe, 43 kez rakipleriyle berabere kaldı. Fenerbahçe, 90 mücadelede ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.



Fenerbahçe bu maçlarda rakip filelere 262 gol gönderirken, kalesinde 313 gol gördü.



- UEFA Avrupa Ligi'nde 44. maç


Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde bugüne kadar 43 maça çıktı.



Sarı-lacivertliler, statü değişikliğiyle 2009'da UEFA Avrupa Ligi adını alan organizasyonda yaptığı 43 maçta 23 galibiyet elde ederken, 13 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı.



UEFA Avrupa Ligi maçlarında 61 kez rakip fileleri sarsan Fenerbahçe, kalesindeki 36 gole engel olamadı.



- İç sahada 6 maçtır yenilmiyor


Fenerbahçe, Avrupa kupalarında sahasında yaptığı son 6 maçı da kaybetmedi.



Sahasındaki son yenilgisini geçen sezon UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki Molde (3-1) maçında alan Fenerbahçe, daha sonra çıktığı 6 Avrupa kupası maçında 5 galibiyet ve 1 beraberlikle yenilgi yüzü görmedi.



UEFA Avrupa Ligi'nde Hollanda'nın Ajax takımını 1-0 yenen Fenerbahçe, İskoçya temsilcisi Celtic ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler, aynı organizasyonda sahasında Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımını 2-0, Portekiz'in Braga ekibini 1-0 mağlup etti.



Fenerbahçe, bu sezon ise Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa Birinci Lig ekiplerinden Monaco ile Kadıköy'de yaptığı maçı 2-1 kazandı. Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında bu sezonki ikinci iç saha maçını ise UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda İsviçre'nin Grasshoppers takımıyla yaptı. Fenerbahçe, bu müsabakadan da 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.





Fenerbahçe ile Feyenoord 3. randevuda


Fenerbahçe ile Feyenoord yarın oynayacakları müsabaka ile 3. kez karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, Hollanda ekibi ile daha önce oynadığı 2 maçtan da mağlup ayrıldı.


Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci maçında evinde yarın saat 22.05'te Hollanda ekibi Feyenoord ile karşılaşacak. İlk hafta maçında sarı-lacivertliler Ukrayna deplasmanında Zorya ile 1-1 berabere kalırken, Feyenoord ise evinde Manchester United'ı 1-0 mağlup etmişti.


Avrupa'da 210. maç

Fenerbahçe, Feyenoord ile oynayacağı maç ile Avrupa'daki 210. karşılaşmasına çıkacak. Sarı-lacivertliler, Avrupa Arenası'nda geçirdiği 42 sezonda rakiplerini 76 kez mağlup ederken, 90 kez de sahadan mağlup ayrıldı. Fenerbahçe, 43 kez ise rakipleriyle yenişemedi. Bu maçlarda Fenerbahçe, rakip fileleri 262. kez havalandırırken, kalesinde 313 gol gördü.




Avrupa Ligi'nde 43. sınav

Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'nde bugüne kadar 42 maçta mücadele etti. Fenerbahçe, 2009'da UEFA Avrupa Ligi adını alan bu turnuvada geri kalan maçlarda 23 kez sahadan galip ayrılırken, 13 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Bu maçlarında 61 gol atıp, 36 gol yedi.


3. randevu

Fenerbahçe, Feyenoord ile 3. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip daha önce 2002-2003 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda karşılaşmış, Hollandalılar evinde 1-0, deplasmanda da 2-0 mağlup ederek bir üst çıkmıştı.


Hollanda'da da namağlup

Feyenoord, Eredivisie Ligi'nde geride kalan 7 haftada hiç mağlup olmadı. Namağlup liderliğini sürdüren Feyenoord bu maçlarda 21 gol atıp, kalesinde 2 gol gördü.


Fenerbahçe ile Feyenoord arasında oynanacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Jonas Eriksson yönetecek. Eriksson'un yardımcılıklarını Mathias Klasenius ve Daniel Warnmark yapacak.




#Fenerbahçe
#Feyenoord
#UEFA Avrupa Ligi
#Canlı skor
#Canlı
8 yıl önce