|

Fenerbahçe Feyenoord maçı ne zaman?

Fenerbahçe Feyenoord maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'da 8 Aralık Perşembe günü deplasmanda Hollanda ekibi Feyenoord ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Yeni Şafak
15:20 - 6/12/2016 Salı
Güncelleme: 15:24 - 6/12/2016 Salı
AA

Fenerbahçe Feyenoord maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Dick Advocaat yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların ısınma ve çabukluk hareketlerinin ardından top kapma ve pas çalışması yaptığı bildirildi. Antrenmanın, dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandığı kaydedildi. Sarı-lacivertli takım, Feyenoord maçı için yarın özel uçakla Hollanda'ya gidecek.



Fenerbahçe Feyenoord maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?


Fenerbahçe Feyenoord maçı 8 Aralık Perşembe günü saat 21.00'de başlayacak

Fenerbahçe - Feneyoord

karşılaşması

TRT 1

'den

şifresiz

olarak yayınlanacak. Mücadeleyi İspanyol hakem

David Fernandez Borbalan

yönetecek.



Fenerbahçeli futbolculardan Hasan Ali Kaldırım ve Uygar Mert Zeybek, Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte engellilerle bir araya geldi. Fenerbahçe Spor Kulübü Çekmeköy-Ümraniye ve Sancaktepe temsilciliği, Çekmeköy Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve Özel Hilal Karadeniz Eğitim Kurumları işbirliği ile Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir sosyal farkındalık programı düzenledi. Çekmeköy Nikah Sarayı içerisinde bulunan sosyal tesislerde yemekli olarak gerçekleştirilen organizasyona, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyrazın yanı sıra Fenerbahçeli futbolculardan Hasan Ali Kaldırım ile Uygar Mert Zeybek, Fenerbahçe Kulübü Fatih Şube Başkanı Yahya Uğur, Fenerbahçe Kulübü Kadıköy Şube Başkanı İlyas Bulcay, çok sayıda engelli vatandaş ile refakatçileri ve çok sayıda davetli katıldı.


Çekmeköyde ikamet eden engelli bireylere yönelik organize edilen ve engelli vatandaşların yaşadıkları sıkıntılara yönelik farkındalığı artırma amaçlı düzenlenen program, engelli vatandaşların hep bir ağızdan söylediği İstiklal Marşı ile başladı. Engelli vatandaşların sergilediği ve ilgiyle izlenen folklor gösterisiyle süren gecede katılımcılar, İsembul müzik grubunun performansı ve çeşitli sihirbazlık gösterileriyle doyasıya eğlendiler. Organizasyonda konuşan Hasan Ali Kaldırım, engelliler konusunda tüm insanlığı duyarlı olmaya davet ederek, "Tüm engelleri sevgiyle, empatiyle ve çalışmayla çözebileceğimize inanıyorum" dedi. Uygar Mert Zeybek ise etkinliğin önemine vurgu yaparak, "Engelli kardeşlerimizle beraber olmak, onlarla vakit geçirmek çok önemli. Keşke fırsat olsa da kendilerini her zaman ziyaret edebilsek" ifadesini kullandı. Gecenin sonunda Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ile Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Hasan Ali Kaldırım ve Uygar Mert Zeybeke çiçek takdim etti





#Fenerbahçe
#Feyenoord
#Futbol
#UEFA Avrupa Ligi
7 yıl önce