|

Fenerbahçe Gaziantepspor maçı saat kaçta? (Süper Lig)

Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe Gaziantepspor maçı saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde. Fenerbahçe ve Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İşte Fenerbahçe (FB) Gaziantepspor maç saati...

Yeni Şafak
17:21 - 25/09/2016 Pazar
Güncelleme: 14:25 - 25/09/2016 Pazar
Diğer

Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe Gaziantepspor maçı saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde. Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Dirk Advocaat yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Bu antrenmanla Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi.



Fenerbahçe Gaziantepspor maçı saat kaçta?


Fenerbahçe, bu akşam saat 19.00'da Ülker Stadı'nda Gaziantepspor'u konuk edecek.



Josef de Souza açıklamalarda bulundu


Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, Fenerbahçe'yi tekrar şampiyonluğa taşımak istediklerini söyledi.



FB TV'de katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan De Souza, Fenerbahçe'de kazanmanın dışında başka düşünce olamayacağını aktararak, "Fenerbahçe'yi tekrar şampiyonluğa taşımak istiyoruz. Umarım hep kazanarak yolumuza devam ederiz, şampiyonluk yolunda buna ihtiyacımız var." dedi.



Brezilyalı futbolcu Spor Toto Süper Lig'de yarın Gaziantepspor'la oynayacakları maçın kolay olmayacağını belirterek, şu ifadeleri kullandı:



"Gaziantepspor maçı bizim için kritik olacak. Kazanmak için her şeyi yapacağız. İlk golü biz atalım ki hem biz, hem de taraftarlarımız daha rahat etsin. Bu hafta bizi bekleyen zorluk derecesi yüksek üç maç var. Geçen hafta Kasımpaşa karşısında edindiğimiz öz güvenle, takım içindeki hava daha iyi bir noktaya geldi ve oyuncuların birbirine olan inancı arttı."




#Fenerbahçe Gaziantepspor maçı
#Fenerbahçe
#Gaziantepspor
#Süper Lig
8 yıl önce