|

Fenerbahçe M. Başakşehir maçı canlı skor takip sayfası

Fenerbahçe Medipol Başakşehir maçı canlı skor takip sayfasını haberimizden görebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe evinde lider Başakşehir'i konuk ediyor. Karşılaşmanın anbean gelişmelerini, golleri ve tüm önemli anları canlı skor sayfasından bulabilirsiniz. İşte karşılaşmadan tüm detaylar.

Yeni Şafak
23:17 - 21/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 00:39 - 22/01/2017 Pazar
IHA

Fenerbahçe Medipol Başakşehir maçı canlı skor ekranını buradan sizlerle paylaşıyoruz. Spor Toto Süper Lig''in 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu 18. haftasında lider Medipol Başakşehir, Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe'ye konuk oluyor. Liderlik yarışındaki en önemli maçlardan biri olan Fenerbahçe Medipol Başakşehir maçını canlı skor sayfamızdan anlık olarak takip edebilirsiniz. Maçı 3 boyutlu olarak dakikalarını takip edebilir ve önemli anları buradan görebilirsiniz. Fenerbahçe M. Başakşehir maçından son gelişmeleri ve tüm ayrıntıları haberimizden bulabilirsiniz.




Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir 18. randevuda

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, yarın oynayacağı maçla beraber Medipol Başakşehir ile 18. kez karşı karşıya gelecek.


Fenerbahçe, Süper Lig'in 18. haftasında yarın 19.00'da Ülker Stadyumu'nda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 17 haftada sarı-lacivertliler; 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 4. sırada yer alırken, turuncu-lacivertliler ise 11 galibiyet, 6 beraberlik ile lider durumda.



18. randevu

Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir, ligde daha önce 17 kez karşılaştı. Geride kalan 17 karşılaşmadan sarı-lacivertliler, 8 kez sahadan galip ayrılırken, Başakşehir ise 7 kez rakibini mağlup etmeyi başardı. 2 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Ligin ilk yarısında 3. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadeleyi turuncu-lacivertliler, 1-0 kazanmıştı.





Başakşehir, son 3 deplasmanda beraberlikle döndü

Süper Lig'Ligde yoluna namağlup devam eden Medipol Başakşehir, deplasmanda da 16 maçtır yenilgisizliğini sürdürüyor. Turuncu-lacivertliler son üç deplasman maçından beraberlikle ayrıldı. Başakşehir, Fenerbahçe karşısında oynadığı son dört maçtan 2 galibiyet, 1 beraberlik alırken, 1 kez de mağlup oldu.



En golcü takımlar karşı karşıya gelecek

Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir, Süper Lig'in bu sezonki en golcü takımları konumunda bulunuyor. İki takımda 36'şar gol kaydetti.


Jeremain Lens 7 asist ile ligin en fazla asist yapan ikinci oyuncusu olurken, ligde en fazla net gol fırsatı yapan oyuncu oldu.


Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında oynanacak mücadelede Bülent Yıldırım düdük çalacak. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Ekrem Kan ile Asım Yusuf Öz yapacak.





Fenerbahçe'de eksikler can sıkıyor

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında lider Başakşehir'i ağırlayacak olan Fenerbahçe'de eksikler can sıkıyor. Rakibinin 7 puan gerisinde bulunan sarı-lacivertli Simon Kjaer'in durumu ise maç saatinde belli olacak.


Adanaspor ile berabere kalarak zirvenin 7 puan gerisinde kalan Fenerbahçe, yarın lider Başakşehir'i konuk edecek. Sezonun açılış maçında rakibine 1-0 mağlup olan sarı-lacivertliler, bu mücadeleden mutlak 3 puanla ayrılmak istiyor. Ancak Fenerbahçe'de eksiklerin çokluğu dikkat çekiyor. Sarı-lacivertli takımda sakatlığı bulunan Volkan Şen, Başakşehir karşısında forma giyemeyecek. Adanaspor maçında forma giyemeyen deneyimli stoper Kjaer, takımla birlikte antrenmanlara başladı. Ancak bu futbolcunun da durumu maç saatinde belli olacak. Geçtiğimiz hafta sakatlanan Mehmet Topal'ın da durumu belirsiz. Gençlerbirliği ile oynanan kupa karşılaşmasında kırmızı kart gören İsmail Köybaşı ise cezalı. Bu isimlerin dışında Afrika Uluslar Kupası'nda bulunan Sow da kadroda yer almayacak.



İrfan Can Kahveci cezalı

Başakşehir'de ise bu karşılaşma öncesinde tek eksik olarak İrfan Can Kahveci göze batıyor. Devre arasında Gençlerbirliği'nden transfer edilen genç futbolcu, Kayserispor karşısında gördüğü sarı kart nedeniyle, Fenerbahçe deplasmanında forma giyemeyecek.





#Fenerbahçe
#Medipol Başakşehir
#Spor Toto Süper Lig
#Canlı skor
#18. hafta
7 yıl önce