|

Fenerbahçe Monaco maçı şifreli mi şifresiz mi? Maç hangi kanalda?

Fenerbahçe Monaco maçı şifreli mi? Şampiyonlar Ligi maçlarında Fenerbahçe ile Monaco karşı karşıya geliyor. Saat 21.30’da başlayacak olan maçın hangi kanalda yayınlanacağı ve şifreli olup olmadığı merak ediliyordu. Bizler de sizler için Fenerbahçe Monaco maçına ait tüm bilgileri derledik. Peki Fenerbahçe Monaco maçı şifreli mi?

Yeni Şafak
14:41 - 27/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:55 - 27/07/2016 Çarşamba
Diğer

Fenerbahçe Monaco maçı şifreli mi? 3. ön eleme maçları bu akşam da oynanıyor. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, bu akşam zorlu bir sınav verecek. Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçı kazanarak moral kazanmak istiyor. Peki taraftarlar bu maçı nasıl izleyecekler? Fenerbahçe Monaco maçı şifreli mi?




FENERBAHÇE-MONACO


Maç tarihi: 27 Temmuz Çarşamba

Maç saati: 21.30


Stad: Şükrü Saraçoğlu


Kanal: D Smart








Fenerbahçe, Monaco maçı hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında karşılaşacağı Monaco maçı hazırlıklarını tamamladı.


Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında, 27 Temmuz Çarşamba günü, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde, Fransa ekibi Monaco ile yapacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.


Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.





Monaco, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı


Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Monaco, zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı.


Ülker Stadyumu'nda 15 dakikası basın mensuplarına açık olan antrenmanda oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından iki grup halinde pas çalışması gerçekleştirdi. Fransız ekibi, antrenmanın basına kapalı bölümünde zorlu karşılaşmanın taktik çalışmalarını gerçekleştirerek hazırlıklarını tamamladı.



Monaco Teknik Direktörü Jardim:

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda yarın deplasmanda karşılaşacaklarıFenerbahçe'nin çok tecrübeli bir takım olduğunu ve yeni sistemine göre iyi transferler yaptığını söyledi.



Monaco ekibinin teknik direktörü, karşılaşmanın oynanacağı Ülker Stadı'nda, futbolculardan Andrea Raggi ile basın toplantısı düzenledi.



Portekizli teknik adam, dengeli bir maç olacağını belirterek, şunları kaydetti:



"Fenerbahçe çok tecrübeli bir takım. Üst düzey savunma oyuncuları transfer etti. Fenerbahçe'nin Türk oyuncuları da çok tecrübeli. Son aylardaFenerbahçe'nin neler yaptığına baktım. Bunu sadece rakibimiz olduğu için değil, takımın başında bir Portekizli olduğu için de yaptım. Yeni sistem (3-5-2) kararı aldıklarında buna göre oyuncular transfer ettiler, Van der Wiel gibi. Çok hücumcu bir sağ bölge oyuncusu. Skrtel'i aldılar. Sağlam oyuncular transfer ettiler. Transferlere baktığımızda bu sisteme uygun olduğunu görüyoruz."



Monaco'nun İtalyan savunma oyuncusu Raggi ise maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Fenerbahçe'nin iyi takım olduğunu biliyoruz. İyi hazırlandık, kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Fenerbahçe'den korkmuyoruz. Güzel bir maç izleyeceksiniz. Buraya kazanmaya geldik." değerlendirmesinde bulundu.



Raggi, yarın forma giyemeyecek Hollandalı forvet Robin van Persie'nin yokluğuna rağmen Fenerbahçe'nin çok iyi bir kadroya sahip olduğunu vurguladı.



Fenerbahçe taraftarının deplasmanda yer alamayacağıyla ilgili Raggi, bunun kendisini ilgilendirmeyen bir durum olduğunu, sadece futbola konsantre olduklarını aktardı.



- Monaco, hazırlıklarını tamamladı


Monaco, Fenerbahçe'yle oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.



Karşılaşmanın oynanacağı Ülker Stadı'ndaki antrenman teknik direktör Jardim yönetiminde yapıldı. İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenmanda Monacolu futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından iki grup halinde pas ve pres çalışması yaptı.



Fenerbahçe Monaco maçı şifreli mi? Şampiyonlar Ligi maçlarında Fenerbahçe ile Monaco karşı karşıya geliyor. Saat 21.30'da başlayacak olan maçın hangi kanalda yayınlanacağı ve şifreli olup olmadığı merak ediliyordu. Bizler de sizler için Fenerbahçe Monaco maçına ait tüm bilgileri derledik. Peki Fenerbahçe Monaco maçı şifreli mi?


#Fenerbahçe
#Monaco
#Şampiyonlar Ligi
8 yıl önce