|

Fenerbahçe Olympiakos maçı saat kaçta hangi kanalda? (FB-Olympiakos)

Fenerbahçe Olympiakos maçı saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde. THY Euroleague Finali’nde Olympiakos ile bugün karşılaşacak Fenerbahçe, çalışmalarını sürdürdü. İşte FB-Olympiakos maç saati...

Yeni Şafak
14:35 - 21/05/2017 Pazar
Güncelleme: 14:40 - 21/05/2017 Pazar
Diğer
Fenerbahçe Olympiakos maçı saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde.
Fenerbahçe Olympiakos maçı saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde.

Fenerbahçe Olympiakos maçı saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde. THY Euroleague Final-Four’da Real Madrid’i geçerek finale yükselen Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos ile mücadele edecek. Final maçı öncesinde sarı-acivertliler, karşılaşmanın oynanacağı Sinan Erdem Spor Salonu’nda bir antrenman gerçekleştirdi. Obradovic’in öğrencileri, basına açık bölümde şut antrenmanı gerçekleştirdi.

Fenerbahçe Olympiakos maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanacak final maçı bugün saat 21.00’de başlayacak. Maç hem TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.


Euroleague Final Four’da Fenerbahçe ile Olympiakos’un yarın akşam gerçekleştireceği final müsabakası heyecanı, Fatih Belediyesi’nin Saraçhane Parkı’nda kuracağı dev ekranda yaşanacak.Fatih Belediyesi, Fenerbahçe’nin yarın akşam Olympiakos ile oynayacağı Final Four final maçı için Saraçhane Parkı’nda dev ekran kuracak. Basketbol severlerin temsilcimiz Fenerbahçe maçını izlemesi için yapılacak hizmeti, Fatih Belediyesi resmi Twitter hesabından duyurdu

Olimpiakos taraftarları Taksim’de ortalığı bibirine kattı

Fenerbahçe-Olimpiakos arasında oynanacak olan Euroleague Finali öncesinde Rum taraftarlar Taksim’de taşkınlık çıkardı.Beyoğlu, Meşrutiyet Caddesi üzerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Gece saat 00.00 sıralarında Olimpiakos taraftarları cadde üzerinde taşkınlık çıkardı. Ellerindeki alkol şişelerini kırarak meşale yakan grup cadde üzerinde slogan attı. Polis ekiplerinin uyarılarına aldırmayarak dağılmayan gruba müdahale edildi. Polis ekiplerinin müdahalesi sonrasında taraftarlar çevrede bulunan bir otele girdi. Taraftarların girdiği otel çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı. Çıkan olaylar üzerine bölgeye takviye ekipler sevk edildi.Yaşanabilecek bir olumsuzluğa karşın çevredeki güvenlik önlemleri sürüyor.

Fenerbahçe Olympiakos maçı saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde. THY Euroleague Finali’nde Olympiakos ile bugün karşılaşacak Fenerbahçe, çalışmalarını sürdürdü.

#Fenerbahçe
#Olimpiakos
#Fenerbahçe Olympiakos maçı
#FB
7 yıl önce
default-profile-img