|

Fenerbahçe tribününde ilginç Gökhan Gönül pankartı

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Gönül için sarı-lacivertli taraftarlar tribünde ortasında milli oyuncunun fotoğrafı olan dolar pankartı açtı.

Yeni Şafak
18:54 - 3/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 19:02 - 3/12/2016 Cumartesi
IHA

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Gönül için sarı-lacivertli taraftarlar tribünde ortasında milli oyuncunun fotoğrafı olan dolar pankartı açtı.



Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile Ülker Stadyumu'nda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta milli futbolcu Gökhan Gönül'e büyük tepki gösterildi. Bu yaz döneminde olaylı bir şekilde Fenerbahçe'den ayrılan Gönül için sarı-lacivertli taraftarlar özel pankart hazırladı. Maçtan önce ısınmaya çıkan Gökhan Gönül aleyhinde tezahüratlarda bulunan taraftarlar, onun olduğu dolar pankartı açtı. Bazı taraftarların ise tecrübeli oyuncuya yabancı madde attığı görüldü.




Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılacak derbi maçın hakem ve takım kadroları şöyle:



Stat: Ülker



Hakemler: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz



Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, De Souza, Mehmet Topal, Chahechouhe, Alper Potuk, Sow, Van Persie.



Beşiktaş: Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Hutchinson, Tolgay Arslan, Kerim Frei, Oğuzhan Özyakup, Quaresma, Cenk Tosun.




Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi maç öncesi siyah-beyazlı taraftarlar, Ülker Stadı'ndaki yerini aldı.



Vodafone Arena'nın önünde toplanan ve bilet kontrolleri yapılan Beşiktaşlı taraftarlar, Kadıköy'e 30 otobüsle geldi. Siyah-beyazlı taraftarların gelişi ve stada girişi sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı.



Fenerbahçe takımının stada girişi sırasında otobüse su şişesi atan bir taraftar, emniyet güçleri tarafından göz altına alındı.




#Fenerbahçe
#Gökhan gönül
#Pankart
#tribün
7 yıl önce