|

Fenerbahçe Vardar maçı canlı skor takibi! D-Smart Sport spor canlı yayın izle

Fenerbahçe Vardar maçı canlı skor sayfasını haberimizden görebilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Fenerbahçe Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Makedon ekibi Vardar'ı konuk edecek. D-Smart Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak karşılaşmayı izlemek ve son gelişmeleri takip etmek için sayfamızdan yararlanabilirsiniz. İşte Fenerbahçe Vardar maçından tüm detaylar.

Yeni Şafak
20:20 - 24/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 20:21 - 24/08/2017 Perşembe
Diğer
Fenerbahçe Vardar maçı canlı skor takibi! ​D-Smart Sport spor canlı izle
Fenerbahçe Vardar maçı canlı skor takibi! ​D-Smart Sport spor canlı izle
Fenerbahçe Vardar maçı canlı skor
takibini yapabileceğiniz 3D canlı maç ekranını sizlerle paylaşıyoruz. D-Smart Smartspor kanalından şifreli olarak ekranlara gelecek mücadeleyi üye olarak seyredebilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Kadıköy'de turu arayacak. Zorlu mücadeleyi anlık olarak takip etmek isteyen futbolseverler haberimizde paylaştığımız üç boyutlu canlı skor sayfamıza bakabilirler.
Fenerbahçe Vardar
maçından en son gelişmeleri, önemli dakikaları, maç istatistiklerini ve daha fazlasını buradan görebilirsiniz.
Fenerbahçe Vardar maçı 3D canlı skor ekranı
Fenerbahçe tur için sahada

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda deplasmanda 2-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında, Makedonya temsilcisi Vardar ile yarın Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Üsküp'teki yenilgiyle avantajı rakibine kaptıran sarı-lacivertliler, seyircisi önündeki mücadelede turu geçmek istiyor.

Fenerbahçe, turu geçebilmek için rakibine en az 3 farklı üstünlük sağlamak zorunda. Sarı-lacivertlilerin maçta bir gol yemesi durumunda turu geçmek için rakip fileleri en az 4 defa havalandırması gerekecek. Karşılaşmanın 90 dakikası 2-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona ererse maç uzatmalara gidecek.

Vardar ise avantajını koruyarak turu geçmesi durumunda tarihinde ilk defa Avrupa kupalarında grup aşamasına yükselecek.

Ülker Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonundan Daniel Stefanski yönetecek. Maç, Smart Spor'dan naklen yayınlanacak.

- Fenerbahçe'de 4 eksik

Fenerbahçe, kritik maçta 4 futbolcusundan faydalanamayacak. İlk maçın son anlarında kırmızı kart gören Josef de Souza ile sakatlıkları süren Jose Fernandao ve Mehmet Ekici rövanşta forma giyemeyecek.

Yeni transferlerden Giuliano de Paula ise statü gereği UEFA listesine yazılamadığı için rövanşta oynayamayacak. Fenerbahçe turu geçmesi durumunda Brezilyalı futbolcu grup aşamasında takım listesine yazılabilecek. Konuk ekip Vardar'da ise ilk maçta kırmızı kart gören Boban Grncarov, İstanbul deplasmanında olmayacak.

- Muhtemel 11

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, İspanyol santrfor Roberto Soldado'ya Vardar maçında ilk 11'de yer vermeyi planlıyor. Geçen haftaki Vardar ve hafta sonu Süper Lig'deki Trabzonspor maçında sonradan oyuna dahil edilen Soldado, Van Persie'nin yerine ilk 11'de forma giyebilir. Trabzonspor maçına göre sarı-lacivertlilerde cezalı De Souza'nın yerine Ozan Tufan'ın, kaleci Volkan Demirel'in yerine de Carlos Kameni'nin sahada olması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Vardar karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

Carlos Kameni, Mauricio Isla, Martin Skrtel, Roman Neustaedter, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Nabil Dirar (Aatif Chahechouhe), Alper Potuk, Mathieu Valbuena, Roberto Soldado.

- Kalesini kapatamıyor

Fenerbahçe, son 13 resmi maçta kalesini gole kapatamadı. Ligin ilk 2 haftasında kalesinde 4 gol gören sarı-lacivertli takım, uzun süredir rakiplerini durduramıyor. Geçen sezon oynadığı son 8, bu sezon ise ilk 5 resmi maçta gol yiyen Fenerbahçe, son olarak 23 Nisan'da Galatasaray derbisinde kalesinde gole izin vermemişti. Sarı-lacivertliler, söz konusu 13 maçta kalesinde 18 gol gördü.

Janevski: "Ben turu geçeceğimize inanıyorum"

Vardar Teknik Direktörü Cedomir Janevski, Fenerbahçe karşısında turu geçeceklerine inandıklarını söyledi.Fenerbahçe ile Vardar takımı arasında yarın Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçı öncesinde Makedon ekibinin teknik direktörü Cedomir Janevski ile oyuncu Dejan Blazevski basın toplantısı düzenledi. Janevski, karşılarında çok büyük bir rakip olduğunu belirterek, "Çok zor bir maç bizi bekliyor. İlk maçı 2-0 kazansak da, yine de bizim için yarınki maç çok zor olacak. Yarın sıfırdan başlayacağız ve böyle düşünmeliyiz. Çünkü Fenerbahçe çok güçlü. Büyük tecrübesi var. Ateşli taraftar önünde oynayacağız. Oyuncularımın içlerinde pozitif enerji var ve yarın akşam tur için her şeylerini verecekler” dedi."Elmas hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim"Tur şansları ve genç oyuncu Makedon Eljif Elmas ile ilgili soruya üzerine Vardar ekibinin teknik patronu, “2-0 çok önemli avantaj ancak tur değil, ama inanıyorum ki turu geçeceğiz. Bu skor yüksek avantaj ve pozitif anlamda bize yansımaktadır. Üsküp’teki gibi oynamalıyız. Elmas hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim. Vardar da duyduklarım, onun üstün bir yetenek olduğu” yanıtını verdi.Dejan Blazevski: “Gol, bizim için avantaj ve gol atmak istiyoruz"”Vardar’ın deneyimli oyuncusu Dejan Blazevski ise, “İlk maç 2-0’lık galibiyetimizle sonuçlandı ve yarın çok güçlü bir mücadele olacak. Herhalde kalbimizi bırakmamız gerekiyor. İnanıyorum ki 2-0 önde olduğumuzu bilerek, bu farkı muhafaza ederek, UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalacağız. Gol, bizim için avantaj ve gol atmak istiyoruz. Bizim açımızdan en önemlisi bizim oyunumuzdur. Biz açık futbol oynuyoruz ve gol atmamız şart. İnanıyorum ki bu hedefe ulaşacağız ve böylece işimiz kolaylaşacak” diye konuştu.


#Fenerbahçe
#Vardar
#Canlı skor
#UEFA Avrupa Ligi
#canlı izle
#D-Smart Smartspor
#pay-off turu
#rövanş maçı
#futbol
7 yıl önce
default-profile-img