|

Fenerbahçe Vardar maçı şifreli mi şifresiz mi kanalda canlı izlenecek?

Avrupa Ligi play-off mücadeleleri rövanş mücadelesinde Fenerbahçe kendi evinde Vardar takımı ile karşılaşıyor. Taraftarlar ise bu önemli mücadelenin şifreli mi yoksa şifresiz kanalda mı canlı izleneceğini merak ediyor.

Yeni Şafak
09:42 - 24/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 09:47 - 24/08/2017 Perşembe
Diğer
Fenerbahçe Vardar maçının hangi kanalda oynanacağı belli oldu
Fenerbahçe Vardar maçının hangi kanalda oynanacağı belli oldu

Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil edecek olan Fenerbahçe, Makedonya takımlarından Vardar ile bugün rövanş mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçın ise şifreli mi yoksa şifresiz mi kanalda canlı izleneceği netleşti. Yapılan açıklamada Fenerbahçe Vardar maçının Smart Spor ekranlarından şifreli olarak yayınlanacağı duyuruldu.

Fenerbahçe Vardar mücadelesi bu akşam saat 20.30’da
Smart Spor
ekranlarından
şifreli
olarak yayınlanacak.
İstatistikler

Türk takımları ile Makedon takımları Avrupa kupalarında beş kez karşı karşıya geldi ve bu maçlarda galibiyet alamadı (1B 4M).

Fenerbahçe, Avrupa'da oynadığı son 13 maçta rakiplerine üç kez mağlup oldu (7G 3B).

Vardar, Avrupa arenasında oynadığı son 24 maçta sadece üç kez kazanırken (7B 14M), bu galibiyetler son dört maçta geldi.

Fenerbahçe Avrupa kupalarında evinde 11 maçtır yenilmiyor (8G 3B). Avrupa kupalarında evlerinde yakaladıkları sadece bir tane daha uzun seri bulunuyor; Temmuz 2006-Eylül 2008'de evlerinde 15 maç yenilmemişlerdi.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı dokuz ön eleme turunun sadece birinde elendi; 2010/11 sezonunda PAOK'a elenmişlerdi.

Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında attığı son 15 gol de yabancı oyunculardan geldi. Fenerbahçe formasıyla gol atan son Türk futbolcu, 17 Mart 2016'daki Braga maçında rakip fileleri havalandıran Alper Potuk'tu.

Aykut Kocaman, kariyeri boyunca Avrupa Ligi'nde çıktığı 25 maçın dokuzunu kazanırken (7B 9M), %36'lik bir galibiyet oranı yakaladı.

Valbuena, Fenerbahçe forması giydiği ilk beş resmi maçta dört gole katkıda bulundu (bir gol ve üç asist).

#Fenerbahçe
#Vardar
#Smart Spor
7 yıl önce