|

Fenerbahçe’den Gabriel Barbosa açıklaması-Fenerbahçe haberleri

Fenerbahçe, İtalya’nın Inter takımında forma giyen Gabriel Barbosa’nın transferi ile alakalı girişimlerinin olmadığını açıkladı.

Yeni Şafak
21:04 - 22/07/2017 Cumartesi
Güncelleme: 21:17 - 22/07/2017 Cumartesi
IHA
Fenerbahçe’den Gabriel Barbosa açıklaması
Fenerbahçe’den Gabriel Barbosa açıklaması

Fenerbahçe, İtalya’nın Inter takımında forma giyen Gabriel Barbosa’nın transferi ile alakalı girişimlerinin olmadığını açıkladı.

Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Son dönemde yazılı ve görsel medyada İtalya’nın Inter takımında forma giyen Gabriel Barbosa (Gabigol) konusunda kulübümüzün transfer çalışması yaptığı şeklinde haberler yer almaktadır. Bahse konu olan futbolcu için kulübümüzün herhangi bir girişimi yoktur ve söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktır. Bu tür doğru olmayan haberlere kamuoyunun itibar etmemesini rica ederiz."

Fenerbahçe’de Isla, ilk antrenmanına çıktı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda deplasmanda oynayacağı Sturm Graz karşılaşmasının hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeni transfer Mauricio Isla da ilk kez takımla antrenmana çıktı.Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan antrenman, 1 saat 50 dakika sürdü. Isınma hareketlerinin sonrasında dayanıklılık koşusu yapan futbolcular, ardından 2 gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Pas çalışmalarının devamında dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman tamamlandı.Mauricio Isla antrenmandaFenerbahçe’nin yeni transferi Şilili sağ bek Mauricio Isla, ilk antrenmanına çıkarken, Martin Skrtel, Mehmet Ekici ve Fernandao ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.Fenerbahçe hazırlıklarına yarın Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.


#Fenerbahçe
#Gabriel Barbosa
#Transfer
#süper lig
7 yıl önce
default-profile-img