|

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi maçları ne zaman? İşte maç fikstürü

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki maçları ne zaman? Sarı-lacivertliler, A Grubu'nda Manchester United, Feyenoord ve Zorya takımları ile eşleşti. Bu karşılaşmaların fikstürünü sizler için haberimizde paylaşıyoruz. Fenerbahçe'nin Avrupa'daki ilk maçının ne zaman oynanacağını ve fikstürü buradan görebilirsiniz. İşte tüm detaylar.

Yeni Şafak
19:26 - 26/08/2016 Cuma
Güncelleme: 16:33 - 26/08/2016 Cuma
AA
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçlarının ne zaman

oynanacağı belli oldu. UEFA Avrupa Ligi kurlarının çekilmesi ile Fenerbahçe A Grubunda, Manchester United, Feyenoord ve Zorya takımları ile eşleşti. Sarı-Lacivertli ekip gruptaki ilk maçını 15 Eylül Perşembe günü Ukrayna'nın Zorya takımı

ile oynayacak. Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi maç fikstürünü ve son gelişmeleri haberimizden inceleyebilirsiniz.



Fenerbahçe'nin yer aldığı UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda oynanacak maçların fikstürü belirlendi.



Sarı-lacivertli takım, 5. kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında 15 Eylül Perşembe günü Ukrayna'nın Zorya takımına konuk olurken, gruptaki son karşılaşmada ise 8 Aralık'ta Hollanda temsilcisi Feyenoord deplasmanına çıkacak.



A Grubu'nun maç fikstürü şöyle:


15 Eylül Perşembe:


Feyenoord - Manchester United



Zorya - Fenerbahçe



29 Eylül Perşembe:


Fenerbahçe - Feyenoord



Manchester United - Zorya



20 Ekim Perşembe:


Manchester United - Fenerbahçe



Feyenoord - Zorya





3 Kasım Perşembe:


Fenerbahçe - Manchester United



Zorya - Feyenoord



24 Kasım Perşembe:


Manchester United - Feyenoord



Fenerbahçe - Zorya



8 Aralık Perşembe:


Feyenoord - Fenerbahçe



Zorya - Manchester United





Önder Fırat: "Avrupa futbolunun lider takımlarının bir arada olduğu bir gruptayız"


Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat, "Avrupa futbolunun lider takımlarının bir arada olduğu bir gruptayız. Bizim amacımız Avrupa Kupası'nda final oynamak" dedi.


Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat, UEFA Avrupa Ligi kurasını değerlendirdi. Avrupa futbolunun lider takımlarının bir arada olduğu bir grupta yer aldıklarını belirten Fırat, "Bu eşleşmelerin kulübümüze ve takımımıza hayırlı olmasını dilerim. Gruplarda kolay takım çok az. Her zaman olduğu gibi zor ve kaliteli rakipler ile eşleştik. Avrupa futbolunun lider takımlarının bir arada olduğu bir gruptayız. Bizim amacımız AvrupaKupası'nda final oynamak. Umarım gruptan çıkıp finallere doğru gideriz" diye konuştu.


Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat, "Gerçekten Şampiyonlar Ligi eşleşmesi gibi oldu ama biz de kaliteli ve iyi bir takımız. Biz mutlaka gruplardan çıkacağız. Bunu da hem taraftarımız hem de camiamız görecektir. Takımımıza Avrupa Kupaları'nda başarılar dilerim” diye sözlerini tamamladı.



Mourinho: "Şampiyonlar Ligi gibi bir gruba düştük"


Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, Fenerbahçe ile yer aldıkları UEFA Avrupa Ligi A Grubu için, "Şampiyonlar Ligi gibi bir gruba düştük" değerlendirmesini yaptı.



UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi bugün Fransa'nın Monaco kentinde gerçekleşti. İngiliz ekibi Manchester United, Fenerbahçe, Feyenoord ve Zorya Luhansk A Grubu'nda yer aldı. Grubu değerlendiren Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi kalitesinde bir grupta yer aldıklarını ifade ederek, "Bunun zor bir grup olacağını biliyoruz. Ancak, bunun iyi bir şey olduğunu düşünüyorum. Eğer takımınız iyi oynamazsa taraftar da Old Trafford'daki geceden memnun kalmaz. Bu, motivasyona yardımcı olacağı için hem taraftar hem de futbolcular için oldukça iyi bir şey. Aynı zamanda bu durum, Şampiyonlar Ligi ile aynı çekiciliği olmayan bir organizasyon için iyi bir şey. Rekabette Manchester United gibi bir takım olması, Fayenoord ve Fenerbahçe gibi takımlara karşı oynamak, bizim için oldukça iyi" ifadelerini kullandı.


#Fenerbahçe
#fikstür
#UEFA Avrupa Ligi
#Fenerbahçe'nin avrupa ligi maçları ne zaman
8 yıl önce