|

Fenerbahçe'ye Valbuena ve Isla’dan kötü haber-Son dakika spor haberleri

Fenerbahçe'de Valbuena ve Isla şoku yaşanıyor. Son dakika spor haberine göre, Fenerbahçeli futbolcular Valbuena ve Isla'nın Sivasspor maçında forma giyemeyeceği açıklandı. İşte tüm detaylar.

Yeni Şafak
17:25 - 16/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 17:31 - 16/11/2017 Perşembe
IHA
Fenerbahçe'ye Valbuena ve Isla’dan kötü haber
Fenerbahçe'ye Valbuena ve Isla’dan kötü haber
Fenerbahçe
li futbolcular
Mathieu Valbuena
ve
Maurico Isla
’nın Süper Lig’in 12. haftasında oynanacak Demir Grup Sivasspor maçında forma giyemeyeceği açıklandı.

Fenerbahçe’ye Sivasspor maçı öncesi kötü haber geldi. Milli takım arasında sakatlıkları iyileşmeyen Mathieu Valbuena ve Maurico Isla yapılan son antrenmanda takımla birlikte çalışmadı. İdmanda takımdan ayrı düz koşu yapan Valbuena, daha sonra fizyoterapist eşliğinde topla çalışma gerçekleştirdi. Isla ise salonda çalışma yaptı.

İki futbolcunun Süper Lig’in 12. haftasında oynanacak Demir Grup Sivasspor maçında forma giyemeyeceği de bildirildi. Sakatlığı devam eden futbolcuların dışında Robin Van Persie de sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı salonda çalışma yaptı.

Süper Lig 12. hafta Video Yardımcı Hakemleri belli oldu

Süper Lig’in 12. haftasında Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin offline (Çevrim dışı) uygulanacağı müsabakalarda görev alacak hakemler de belli oldu.

Merkez Hakem Kurulu’nun, 14-16 Kasım tarihlerinde Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirdiği ve Süper Lig Hakemlerinin katıldığı kamp sona erdi. Fiziksel ve mental çalışmaları içeren kampta 3 gün boyunca Fiziksel Gelişim Uzman Yardımcısı Dr. Tuba Kızılet nezaretinde fizik kondisyon çalışmaları yapıldı. Ayrıca Zihinsel Performans Eğitmeni Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi hakemlerle mental çalışmalara devam etti.

Öte yandan, Süper Lig’in 12. haftasında Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin offline (Çevrim dışı) uygulanacağı müsabakalarda görev alacak hakemler de belli oldu. 17 Kasım Cuma günü Vodafone Park’ta oynanacak Beşiktaş - Teleset Mobilya Akhisarspor müsabakasında Cüneyt Çakır ile Mustafa Öğretmenoğlu, 18 Kasım Cumartesi günü 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak Medipol Başakşehir - Galatasaray maçında Alper Ulusoy ve Bahattin Şimşek, 19 Kasım Pazar günü Ülker Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe - Demir Grup Sivasspor müsabakasında ise Hüseyin Göçek ile Serkan Çınar video yardımcı hakem olarak görev yapacak.

#Fenerbahçe
#Valbuean
#Isla
#Sivasspor
#sakatlık
#Süper Lig
#futbol
#Son dakika spor haberleri
6 yıl önce