|

Football Manager 2017 çıkış tarihi belli oldu - ne zaman çıkıyor?

Futbol severler'in en çok oynadığı bilgisayar oyunlarının başında gelen Football Manager 2017'nin çıkış tarihi netleşti. Futbol sevdalısı oyun severlerin merak konusu haline getirdiği oyunun çıkış tarihi ne zaman mı işte cevabı. Kasım ayının ilk haftasında çıkacağı belirtilen oyunda sürprizlerin olacağı ifade edildi. Oyun severler arasında merak konusu haline gelen bu yenilikleri sizler için hazırladığımız haberimizden öğrenebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:23 - 25/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 20:48 - 25/07/2016 Pazartesi
Diğer

Football Manager 2017 Kasım ayının ilk haftasında oyunseverlerle buluşuyor. Futbolla ilgili olan bir çok kişinin bağımlısı olduğu bilgisayar oyununun yeni versiyonunda bir çok yeniliğin de olacağı belirtildi.



Takımlar için maskot oluşturma özelliğinin yeni oyunda karşımıza çıkacağı belirtildi. Football Manager 2016 ile birlikte saha kenarındaki menajer karakterinizi oyunda tasarlama özelliğini FM serisine dahil eden Sports Interactive, FM 2017'de de maskot ile ilgili önemli çalışmalar yaptı. Saha kenarında tribünleri çoşturan, hatta gol sevinçlerinde tribünlere karışan bir maskot oyunun görselliğini bir tık daha yukarıya taşıyacak gibi gözüküyor.





Oyun görseliyle ve antrenman metotları ile ilgili de ciddi yeniliklerin olacağı FM 17 ile ilgili henüz resmi bir yenilik açıklaması gelmedi. Ancak oyunun Kasım ayında çıkacak versiyonunda şaşırılacak detayların olacağı ve oyunun şimdiye kadar ki en yüksek satışını gerçekleştireceği ifade ediliyor.




FM 17'de yeni maskot özelliği oyunun en büyük yeniliklerinden olarak kabul ediliyor. Maskot özelliği ile ilgili olarak oyunun yapımcıları ilk olarak bu konunun bir şaka olduğunu ifade etmiş ancak durumun gerçek olduğu ortaya çıkmıştı.



FM 17'nin fiyatı?

Oyunseverlerin merakla beklediği Football Manajer 2017 oyununun fiyatının 100 TL olması bekleniyor. İlk süreçte bu seviyelerde satılan oyunun kısa bir süre sonra indirimli şekilde satılması bekleniyor. Bundan önceki FM oyunlarında ilk iki ay belli bir fiyat üzerinden satılan oyun sonrasında yüzde 25 indirimle satılmaya devam etmişti.




FM 17'de en çok ilgi görecek takım?

Football Manager oyununda şimdiden hangi takımı alacağım tartışmaları başlamış durumda. Oyun yapımcılarının ön görüsüne göre FM 17'de en çok ilgi görecek takım Borussia Dortmund. Bunun sebebi ise çok açık. Bundesliga ekibi bilindiği üzere bu transfer döneminde Avrupa'nın gelecek vaadeden önemli futbolcularını kadrosuna kattı. Bu sebeple oyunun yeni versiyonunda Borussia Dortmund'a özel bir ilgi olacağı ön görülüyor.




#Fm 2017
#Futbol
#Oyun
8 yıl önce