|

Bizi böyle biçiyorlar

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, katıldığı İstanbul Bölge İdare Mahkemesi panelinin ardından açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/12/2016 Cuma
Güncelleme: 05:58 - 9/12/2016 Cuma
Yeni Şafak

Şampiyonlar Ligi'ndeki Dinamo Kiev maçının İskoç hakemi Craig Thomson'ı sert bir şekilde eleştirilen Orman, "Buradan bağırmakla olmuyor. Bizi böyle biçiyorlar. Maçın hakemi hakkında UEFA'ya şikayetimiz olacak" dedi. Bu hakemin daha önce de benzer vukuatları olduğunu belirten Orman, "UEFA'da bizi temsil eden birilerinin olması lazım. Bu maç Dinamo Kiev ile Napoli arasında olsa böyle olur muydu? İtalyan takımına karşı kolay olmazdı. Bizim açımızdan vahim bir durum" ifadesini kullandı.



HEDEF AVRUPA LİGİ ŞAMPİYONLUĞU


Başkan Fikret Orman, hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu olduğunu söyledi. Beşiktaş Başkanı, "Çok bir şey kaybetmedik. Elendik ama UEFA'da devam ediyoruz. Her gün daha da tecrübeleniyoruz. Beşiktaş ligde önemli şekilde gidiyor. Geçen sene de UEFA'da gruptan çıkamadık ama şampiyon olduk. Bu dakikadan sonraki hedefimiz UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu" diye konuştu.



UEFA'dan soruşturma


UEFA, Şampiyonlar Ligi'ndeki Dinamo Kiev-Beşiktaş maçında yaşanan olaylar nedeniyle iki kulüp hakkında soruşturma başlattı. Ev sahibi Dinamo Kiev'e, yetersiz organizasyon, Beşiktaş'a ise taraftarlarının meşale yaktığı suçlamaları yöneltildi.


#Beşiktaş
#Fikret Orman
#Craig Thomson
7 yıl önce