|

Bu takım daha iyi olacak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Bu takım potansiyelli bir ekip. Çok daha iyi olacak. Uyum sorununu atlattıktan sonra her takımı yenebilecek güce ulaşacağız” dedi. Başarılı çalıştırıcı, soyunma odasında yaptığı konuşmada oyunculara güvenini dile getirdi, “Sizlere inandığım için bu takım şampiyon olacak” diye konuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 02:48 - 25/09/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman
​Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, potansiyeli olan bir takım olduklarını ve uyum sürecini tamamladıktan sonra çok daha iyi olacaklarını söyledi. Beşiktaş derbisi sonrası basın mensuplarıyla sohbet eden tecrübeli teknik adam, “Bu takım çok daha iyi olacak, bu net bir şekilde gözüküyor. Şahsım adına çok vahim hatalar yapmazsam, olağan koşullar altında her şey devam ederse, F.Bahçe çok daha güçlü bir takım olacak. Uyum sorununu atlattıktan sonra her takımı yenebilecek güce ulaşacağız” ifadelerini kullandı. “Size 'savunma yaptırıyor' diyorlardı, Fenerbahçe bu sezon çok gol atıyor, ama savunmada basit hatalar yaparak çok gol yiyor” değerlendirmesi üzerine Aykut Kocaman, “Nasıl olsa eleştirecek bir şey bulurlar. Öyle mi diyorlar şimdi? Bu ülkede üzerine en fazla algı operasyonu yapılan kişi benim. Bu algı operasyonu için de 'Bu olmadı' diyerek başka bir şey bulurlar. Allah var, ben bir tek Allah’a inanıyorum. Sahadaki oyuncuların oynadığı futbola, ortaya koydukları mücadele azmine ve inancına inanıyorum” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

OYUNCULARINI TEK TEK TEBRİK ETTİ

Aykut Kocaman, Beşiktaş maçından sonra soyunma odasında futbolcularını tek tek tebrik etti. “Ben sizlere her zaman inandım ve güvendim. Çünkü kalitenizi ve potansiyelinizi biliyorum. Sizlere inanmaya devam edeceğim” diyen Fenerbahçe Teknik Direktörü, “Bu takım şampiyon olacak, bugünkü performansınızla bunu herkese gösterdiniz. Baştan beri bu takımın şampiyon olacağını söyledim ve bunu sizlere inandığım için söyledim. Ama biraz daha oyunumuzu olgunlaştırmalıyız. Bu galibiyet takım olma yolunda bizlere çok şeyler katacak. Bu yakaladığımız tempomuzu düşürmemeliyiz. Beşiktaş galibiyetiyle lig yeniden başladı. Şimdi her şeye sil baştan başlıyoruz. Artık puan kayıpları yaşamamalıyız” diye konuştu.

#​Fenerbahçe
#Aykut Kocaman
7 yıl önce