|

Düğümü orta saha çözecek

Süper Lig’in lideri Galatasaray, en yakın takipçisi Medipol Başakşehir’e konuk olacağı maçta tek hedefi 3 puanla ayrılarak sezonun ilk büyük maçını kazanmak ve çıkışını sürdürmek.

Yeni Şafak ve
04:01 - 18/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 00:46 - 18/11/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Teknik direktör İgor Tudor’un ligin flaş takımı karşısından 3 puanla ayrılabilmek için tüm planlarını galibiyet üzerine kurdu.
Teknik direktör İgor Tudor’un ligin flaş takımı karşısından 3 puanla ayrılabilmek için tüm planlarını galibiyet üzerine kurdu.

Teknik direktör İgor Tudor’un ligin flaş takımı karşısından 3 puanla ayrılabilmek için tüm planlarını galibiyet üzerine kurdu. Hırvat çalıştırıcının en önemli kozu orta sahada rakibin direncini kırmak olacak. Genç teknik adam, ilk büyük maçından 3 puanla ayrılabilmek için tüm imkanlarını seferber ederken, sloganını ise “şifre orta saha, parola galibiyet” olarak belirledi.

SAVAŞMANIZI İSTİYORUM

Hırvat teknik adamın oyuncuları ile yaptığı toplantıda Başakşehir karşılaşmasının 3 puandan çok şey ifade ettiğini belirterek, “Eğer bu maçı kazanamazsak çok şey kaybederiz. Sezon başından bu yana yer aldığımız zirveyi de kaybetmiş olur ve rakiplerimize fırsat veririz. Önümüzde Beşiktaş maçı da var. Buradan mutlaka galibiyet ile ayrılmalıyız. 'Büyük maç kazanamıyor' yorumlarına sebebiyet vermeyelim. Bunu başaracak gücümüz de imkanımız da var. Herkesten özveri bekliyorum. Sahada adeta birer savaşçı görmek istiyorum" dediği öğrenildi.

  • Galatasaray, büyük maç fobisini yenmek istiyor
  • Süper Lig'in 12. haftasında bugün deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Galatasaray, son dönemde güçlü rakipleri karşısındaki maç kazanamama serisine son vermeye çalışacak. Sarı-kırmızılı takım, ligdeki önemli rakiplerinden Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir ile oynadığı son 13 karşılaşmada galibiyet göremedi. Sarı-kırmızılı takım, bugün kazanarak bu alandaki şanssızlığını da kırmak istiyor.

#Galatasaray
#Başakşehir
#Süper Lig
6 yıl önce