|

FEDA bitti sefa zamanı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sezon sonu için yaptığı değerlendirmede, “Geçen sezonun ardından yeniden şampiyon olmak istiyoruz. Ekonomik açıdan zor günleri atlatmak için her türlü fedakarlığı yapan bu camia, artık sefa sürmeyi fazlasıyla hak ediyor” ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/02/2017 Pazar
Güncelleme: 06:09 - 26/02/2017 Pazar
Yeni Şafak
FEDA bitti sefa zamanı
FEDA bitti sefa zamanı

Süper Lig'de yarın ezeli rakibi Galatasaray'la şampiyonluk yolunda son derece önemli bir mücadeleye çıkacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, önemli açıklamalarda bulundu. Yarın deplasmanda yapacağı karşılaşmayı kazanarak, sarı-kırmızılı rakibini zirvenin iyice uzağına atmak isteyen siyah-beyazlıların deneyimli teknik adamı, sezonun geride kalan kısmı için yaptığı değerlendirmede, “Beşiktaş, gerek takım olarak gerekse camia olarak büyük fedakarlıklar yaparak buralara geldi. Ekonomik açıdan zor günlerden çıkıldı. Herkes üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Geçen sezonun ardından yeniden şampiyon olmak istiyoruz. Tek amacımız, aynı başarıyı tekrarlamak. Bunca fedekarlık yapan bu camia, artık sefa sürmeyi fazlasıyla hak ediyor” dedi.



ORMAN'IN HER ADIMI AKIL DOLU


Beşiktaş camiasının büyüklüğünü bildiğini belirten deneyimli çalıştırıcı, “Ancak imzayı attıktan sonra bunu çok daha iyi anladım. Beşiktaş, başkanıyla, taraftarıyla, yönetimiyle, oyuncusuyla, teknik kadrosuyla tek yürek olmayı başarabilen bir camia” diye konuştu. Başkan Fikret Orman'ı da değerlendiren Güneş, “Tüm mesaisini kulübe harcıyor. İşini son derece düzgün şekilde yapıyor ve attığı her adım akıl dolu. Onun gibi bir başkanla çalışmak her hoca için bir şanstır” dedi.



DERBİDE DOĞRU İŞLER YAPACAĞIZ


Güneş, derbi karşılaşması için yaptığı değerlendirmede, “Rakibin içinde bulunduğu durum bizi aldatmıyor. Derbilerin havası her zaman farklı olur. Alacağınız bir galibiyetle bütün kara bulutları dağıtabilirsiniz. Ancak, Galatasaray maçında işimizi doğru yapacağız. Sarı-kırmızılıların çıkış maçının derbi olmasına izin vermeyeceğiz. Onlar için olduğu kadar bizim için de önemli bir maç. Belki bizim için daha da önemli” ifadelerini kullandı. Kamuoyunda oluşturulan şampiyonluk algısına da değinen deneyimli çalıştırıcı, “Şu an için bunları konuşmak, kutlama havalarına girmek son derece yanlış. Hele bir şampiyon olalım o zaman kutlamanın her türlüsünü en güzel şekliyle yaparız” diye konuştu.


#Beşiktaş
#Şenol Güneş
#Galatasaray
7 yıl önce