|

Fenerbahçe-Gaziantepspor: 2-1

Fenerbahçe, Süper Lig'in 5.haftasında kendi evinde Gaziantepspor'u 2-1 mağlup etti. Sarı lacivertlilerin golleri Emenike ve Josef de Souza'dan gelirken Gaziantepspor'un tek golü Chilas'dan geldi.

Yeni Şafak
20:53 - 25/09/2016 Pazar
Güncelleme: 21:02 - 25/09/2016 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçe, Gaziantepspor'u kendi evinde Emenike ve Josef'in golleriyle 2-1 mağlup etti.
Fenerbahçe, Gaziantepspor'u kendi evinde Emenike ve Josef'in golleriyle 2-1 mağlup etti.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 5.haftasında kendi evinde Gaziantepspor'u 2-1 mağlup etti. Mücadelede Emenike'nin golü ile öne geçen sarı lacivertliler 80.dakikada Nabil Chilas'ın attığı golle kısa süreli bir şok yaşadı. 86.dakikada sahenye çıkan josef de Souza, Fenerbahçe'yi maçta tekrar öne geçirdi.



Mücadelede başka gol olmazken sarı lacivertliler sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu.



Maçtan dakikalar;



11. dakikada Mehmet Topal'ın rakibini geçerek ceza yayı önünden sert vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.



22. dakikada Lens'ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta altıpasın içinde topa iyi yükselen Emenike'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0





27. dakikada Volkan Şen'ın pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Lens, son çizgiye inerek topu Ozan Tufan'a verdi. Ön direkte topla buluşan Ozan Tufan'ın vuruşunda kaleci Gökhan topa iki hamlede sahip oldu.



35. dakikada Lens'ın pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Volkan Şen'in vuruşunda top yandan auta çıktı.



İlk yarı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Fenerbahçe bir çok pozisyondan faydalanamadı. 80.dakikada Nabil Chilas'ın attığı golle mücadelede eşitlik sağlandı.



Bu golün ardından kısa süreli bir şok yaşayan sarı lacivertliler Josef de Souza'nın kafa golüyle maçta skoru 2-1 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmazken Fenerbahçe sahadan 3 puanla ayrıldı ve ligdeki ikinci galibiyetini elde etmiş oldu.


















#Advocaat
#Fenerbahçe
#Gaziantepspor
8 yıl önce