|

Galatasaray'da Sigthorsson krizi

Galatasaray'ın transferin son günlerinde kadrosuna kattığı İzlandalı golcü Sigthorsson hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor. Milli Takım kampından sakatlanarak dönen ve transfer olduğundan bu yana takımla antrenmanlara dahi çıkamayan futbolcunun gönderilmesi gündemde.

Yeni Şafak
16:34 - 24/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 13:44 - 24/10/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
İzlanda Milli Takımı'dan sakatlanan Sigthorsson henüz Galatasaray forması giyemedi.
İzlanda Milli Takımı'dan sakatlanan Sigthorsson henüz Galatasaray forması giyemedi.

Galatasaray'da İzlandalı golcü Kolbeinn Sigthorsson ile ilgili olarak sıcak gelişmeler yaşanıyor...



Sarı kırmızılıların sezon başında kadrosuna kattığı ancak sakatlığı sebebiyle bir türlü forma giyemeyen golcü futbolcunun takımdan gönderilmesi gündemde. İzlanda Milli Takımı'nda yaşadığı sakatlığın ardından uzun süre forma giyemeyen futbolcunun 3 hafta daha sahalardan uzak kalacağı belirtildi.



Eren Derdiyok'un forvette alternatifsiz kalması ve oyuna sokabilecek bir alternatif forveti olmayan sarı kırmızılılarda İzlandalı futbolcunun tedavisiyle ilgili olarak istenenleri tam olarak yerine getirmediği aktarıldı.



Tüm bu gelişmelerin ardından yönetimde Sigthorsson'la ilgili olumsuz bir hava eserken oyuncunun sakatlığının sürmesi ve beklenen performansı devre arasına kadar sergileyememesi halinde sözleşmesinin feshedilebileceği ifade edildi.








#Galatasaray
#Sigthorsson
7 yıl önce