|

Gaziantepspor’dan Rajtoral’a son görev

Süper Lig ekibi Gaziantepspor’un önceki akşam intihar eden oyuncusu Frantisek Rajtoral için Gaziantep Kalyon Arena Stadı’nda veda töreni düzenlendi.

Yeni Şafak
18:49 - 25/04/2017 Salı
Güncelleme: 19:00 - 25/04/2017 Salı
IHA
Gaziantepsporlu futbolcular intihar eden takım arkadaşları Rajtoral'a düzenlenen törenle veda etti.
Gaziantepsporlu futbolcular intihar eden takım arkadaşları Rajtoral'a düzenlenen törenle veda etti.

Gaziantepsporlu yöneticiler hayatını kaybeden futbolcusu için bir anma töreni düzenledi. Törene Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, yöneticiler, futbolcular ve teknik heyet, Gaziantep Basketbol ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un kulüp yöneticileri, oyuncuların ve teknik heyeti, Gaziantep AK Parti Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Abdülkadir Yüksel, Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Çek Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Maria Opelova ve taraftarlar katıldı.

"Ailemizden olan bir parça kardeşimizi kaybettik"

Törende gözyaşlarına hakim olamayan Gaziantepspor’un takım kaptanı Elyasa Süme, önceki akşam çok üzücü bir olay yaşadıklarını belirterek, ”Ailemizden olan bir parça kardeşimiz Frantisek'i kaybettik. Gerçekten çok büyük bir insandı. Herkes tarafından çok seviliyordu. Futbolcular, personeller ve seyirciler çok dürüst iyi niyetli neşeli her zaman pozitif bir arkadaşımızdı. Çok üzgünüz” dedi.

Ben Hatıra: Karakterli ve neşe dolu bir insandı
  • ”Gerçekten şu durumda söyleyecek bir şey bulamıyorum. Rajtoral için tek şey diyeceğim. Karakterli ve neşe dolu bir insandı"
Bülent Uygun: Frantis'i seviyoruz sevmeye de devam edeceğiz
  • "Ben birçok futbolcuyla çalıştım hepsinin de kalbinde güzellikler vardı. Rajtoral aynı o şekilde kalbinde güzellik olan iyi bir insan, profesyonel bir insan. Oynattığımda elinden gelenin en iyisini yapan, oynamadığı zaman idmanda en güzel şekilde çalışan adam gibi adamdı. Nur içinde yatmasını cenabı haktan diliyorum. Kendisiyle konuşmalarımız oldu birçok defa hocam ben inanıyorum bu takım düşmeyecek çünkü benim arkadaşlarımın hepsi yürekli hepsi inançlı bu takımı kümede bırakacağız yeter ki taraftar bizimle olsun demişti. Artık bir Rajtoral da kendileri taşımak zorundalar. O mücadeleyi o savaşı onunla birlikte, onun kendi ruhu bizimle birlikte olup başarmak zorundayız. Başaracağız. Hem onun için başaracağız hem de Gaziantep’i birlik ve beraberliği için başaracağız. Frantisi seviyoruz sevmeye de devam edeceğiz"

#Gaziantepspor
#Rajtoral
7 yıl önce