|

Kartal'ın sağına panzer

Hoffenheim kulübüyle 1.7 milyon Euro bonserviste anlaşma sağlayan siyah-beyazlılar, Alman oyuncuyla da yıllık 1.2 milyon Euro'dan 3 yıllık ön protokol yaptı. Yönetimin Andreas Beck'i önümüzdeki günlerde Türkiye'ye getirip imza attırması bekleniyor.

Yeni Şafak
04:00 - 1/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 04:01 - 30/06/2015 Salı
Yeni Şafak
Spor
Spor

Demba Ba'nın Çin'e gidişiyle birlikte forvet takviyesinin yanı sıra sağ beke de mutlaka transfer düşünen Beşiktaş, aradığı ismi Almanya'dan buldu. Siyah-beyazlılar, Hoffenheim'da forma giyen Andreas Beck ile ön anlaşma sağladı. Yaklaşık iki sezondur sağ bek pozisyonuna futbolcu arayan, bir türlü istediği isimlerle anlaşamayan Beşiktaş, 28 yaşındaki futbolcuyla söz kesti. Beck için Alman kulübünün istediği 2 milyon Euro bonservis bedelini 1.7 milyon Euro'ya indiren yönetim, pazarlıklarda mutlu sona ulaştı. Andreas Beck'e de yıllık 1.1 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif eden, maç başına da 15'er bin Euro öneren siyah-beyazlılar, görüşmenin ilerleyen aşamalarında teklifini 1.2 milyon Euro'ya çıkartarak oyuncuyu da ikna etti. 2008'den bu yana Hoffenheim forması giyen 28 yaşındaki sağ bek, 9 kez Alman Milli Takımı forması giydi. Alman ekibinde 216 karşılaşmada forma giyen Beck, 3 gol kaydetti.



Leipzig Atınç'ın kararını bekliyor


Atınç Nukan için 6 milyon Euro bonservis bedeli teklif eden Bundesliga 2 ekibi Redbull Leipzig, Beşiktaş yönetiminden olumlu yanıt aldı. Kulübün hem sportif direktörlüğü hem de teknik direktörlüğünü yürüten Ralf Rangnick, Atınç konusunda Beşiktaş ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Rangnick, "Beşiktaş ile Atınç konusunda bir mutabakata vardık. Şimdi oyuncunun nasıl karar vereceğini göreceğiz" ifadesini kullandı. Temmuz ayının sonunda lige başlayacak Leipzig'de teknik direktör Rangnick, "Atınç konusunda önümüzdeki 1-2 gün içinde netlik istiyorum. Atınç kararını vermeli" dedi.









Beşiktaş'ın bir diğer yıldızı Kerim Frei de Monaco'dan teklif aldı. Siyah-beyazlılar, oyuncunun durumunu soran Fransız ekibinden 5 milyon Euro bonservis talep etti.


#Demba Ba
#Hoffenheim
#Andreas Beck
9 yıl önce