|

Mbia’nın alternatifi bulundu

Kamerunlu yıldız Stehane Mbia'nın peşin talep ettiği imza parasını henüz yatırmayan Trabzonspor, bir yandan da alternatiflere yöneldi. Bordo-Mavililer, Newcastle United'ın Fildişili futbolcusu Cheick Tiote'nin menajeriyle temasa geçti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/06/2015 Çarşamba
Güncelleme: 09:54 - 24/06/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Stephane Mbia ile henüz anlaşamayan Trabzonspor yönetimi, alternatifler konusunda harekete geçti. Bordo-Mavililer, bu doğrultuda ilk teması Newcastle United'da forma giyen Cheick Tiote ile kurdu.



Bu sezon geçirdiği sakatlık yüzünden İngiliz ekibinde çok fazla forma şansı bulamayan Fildişi Sahilli orta saha oyuncusunun menajeriyle görüşen Trabzonspor yönetiminin, oyuncudan 'Türkiye'ye gelebilirim' cevabı aldığı öğrenildi. Bordo-Mavililer'in Tiote ile yıllık ücret konusunda anlaştıktan sonra bonservis pazarlığına başlayacağı kaydedildi. Sportif Direktör Süleyman Hurma, “Mbia'nın imzasını aldık ancak ben oyuncuyla anlaşırım, yönetim parayı verir" diyerek transferdeki maddi soruna dikkat çekmişti.



Öte yandan kulübün transfer listesinde yer alan Anis Ben Hatira'nın menajeri Roger Wittmann, henüz resmi bir teklif gelmediğini açıkladı.

#Cheick Tiote
#M’bia
#Trabzonspor
9 yıl önce