|

Önümüzde daha çok maç var

Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde evinde Trabzonspor'a 1-0 mağlup olarak bu sezonki ilk yenilgisini alan Galatasaray'da, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in, oyuncularının maçta gösterdiği mücadeleden memnun olduğu öğrenildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/10/2016 Salı
Güncelleme: 02:36 - 25/10/2016 Salı
Yeni Şafak

Hollandalı çalıştırıcı, maç sonrası bir değerlendirme toplantısı yaparak oyuncularına uzun lig maratonunda bu tarz kayıplar yaşanabileceğini anlatarak aynı tempoda çalışmaları gerektiğini vurguladı. Maçı kaybetmelerine rağmen Türk Telekom Arena'daki mücadelede oyuncularının ortaya koyduğu hırsı takdir eden Riekerink "Bu şekilde mücadele etmeye devam edin. Trabzonspor maçında istediğimiz sonucu alamadık ama sahada kazanmak için her şeyi yaptınız. Önümüzde telafi edebileceğimiz çok maç var. Moralinizi bozmayın" dedi.



Futbolcularından Trabzonspor maçını unutmalarını isteyen Hollandalı çalıştırıcı, "Daha ligin başında sayılırız, bu tür puan kayıplarının erken yaşanması ileriye dönük olumlu sonuçlar almamızı sağlar. Bizim için önemli olan maçın kaybedilmesi değil maçta yaptığımız hatalardan gerekli dersleri çıkarıp bundan sonra aynı hataları tekralamamaktır” diye konuştu.


#Galatasaray
#Jan Olde Riekerink
8 yıl önce