|

'Şota ile aynı dili konuşuyoruz'

Trabzonspor'un Gineli futbolcusu Kevin Constant, teknik direktör Şota’nın verdiği güven ve kendisinin ona yapmak istediklerini anlatış şekliyle, birbirlerini yakaladıklarını ve dillerinin ortak olduğunu söyledi

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/07/2015 Pazartesi
Güncelleme: 09:15 - 6/07/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Trabzonspor'un Gineli futbolcusu Kevin Constant, teknik direktör Şota Arveladze'nin verdiği güven ve kendisinin ona yapmak istediklerini anlatış şekliyle, birbirlerini yakaladıklarını ve aynı dili konuştuklarını söyledi. Constant, öncelikle Trabzon'da kalmaktan ve takıma hizmet edecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Bordo-mavili takımın yeni bir teknik adamı ve yardımcılarının bulunduğunu, onlarla konuştuğunu anlatan Gineli futbolcu, her şeyin gayet iyi gittiğini ve yeni sezonda güzel şeylerin olacağına inandığını kaydetti. Constant, Ersun Yanal tarafından neden kadro dışı bırakıldığının sorulması üzerine “Geçmiş bizim için geride kaldı" dedi. Yeni teknik direktör Şota ile kısa bir dönemdir birlikte olduklarını belirten tecrübeli futbolcu, “Burası ve takım içinde başarımızı daha üste nasıl çekeriz, onun çalışmasını yapacağız. Gelecek sezonla ilgili bütün beklentim, düşüncem pozitif" dedi.



Şota memnun

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Hollanda kampında futbolcuların çalışma istekleri ve tempolarından hayli memnun. Gürcü teknik adam, sıcak havaya rağmen günde iki antrenman yapan futbolcuların beklenen zamandan daha önce form tutacağına inandığını söyledi. Bu arada taraftarlar idmanlada Şota'ya büyük ilgi gösteriyor.


Yumlu çok hırslı

Trabzonspor'da geçen sezon kadro dışı bırakıldıktan sonra sezonu kiralık olarak Eskişehirspor'da tamamlayan Mustafa Yumlu, adeta yeni transfer gibi heyecanlı ve hırslı. Yumlu, çalışma temposuyla beğeni toplarken, Şota da kendisiyle yakından ilgilenirken, şakalasması da dikkat çekti.



Cardozo Trabzon'a!

Teknik direktör Şota Arveladze'nin belindeki sakatlık nedeniyle kampa katılmayan Oscar Cardozo'dan tedavisini tam olarak sonlandırarak Trabzon'daki çalışmalara katılmasını istedi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Cardozo tedavi süreci tamamlandıktan sonra takımımızın Trabzon'daki çalışmalarına katılacaktır" denildi.

#Trabzonspor
#Kevin Constant
#Şota
9 yıl önce